Κερδίζει την Βέροια και κάνει το αποφασιστικό βήμα παραμονής!Όλοι στο ΔΑΚ την Κυριακή!

Κερδίζει την Βέροια και κάνει το αποφασιστικό βήμα παραμονής!Όλοι στο ΔΑΚ την Κυριακή!

Με τέσσερις αγώνες να απομένουν, στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ Εθνικής, οι Ίκαροι υποδέχονται την Κυριακή τον Φίλιππο Βέροιας στις 17:00 στο ΔΑΚ Σερρών, σε έναν αγώνα, που εάν κερδηθεί, τότε είναι κάτι παραπάνω από μισή σωτηρία. Οι βαθμοί που θα πάρει η Σερραϊκή ομάδα, πάλι ίδιοι θα είναι, αλλά η Βέροια είναι μια καλή ομάδα της κατηγορίας, που μέχρι πριν μια αγωνιστική αγωνιζόταν για την άνοδο της, στην Α2. Εφόσον λοιπόν η Σερραϊκή ομάδα, καταφέρει να επικρατήσει του Φίλιππου, τότε θα έχει αφενός εξαργυρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το μεγάλο διπλό επι του Έσπερου Λαμίας, αφετέρου θα γίνει το αποφασιστικότερο βήμα, για την παραμονή.

Οι «κυανοκίτρινοι» παίκτες, προετοιμάζονται όλη την εβδομάδα, δυνατά σωματικά και πνευματικά για να κατακτήσουν το δεύτερο σερί φύλλο αγώνα, ώστε να φτάσουν στο «μαξιλαράκι» των 10 νικών και μετά να δώσουν τις τελικές «μάχες» με Στρατώνι, Γέφυρα και Κέρκυρα, προκειμένου να σώσουν οριστικά την παρτίδα. Ο αγώνας με την Βέροια, εκτός απο ψυχολογικό αβαντάζ και 10 νίκες, θα δώσει στους Ικάρους την δυνατότητα να πάνε χωρίς το άγχος κάλυψης διαφορών σε πόντους, στα κρίσιμα ματς, της Χαλκιδικής, όπως και στο τελευταίο εντός, των Σερρών.

Ένα ακόμα θετικό, εκτός απο την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται, οι παίκτες της Σερραϊκής ομάδας, είναι η θέληση του κόσμου για να βρεθεί την Κυριακή των Βαΐων, στο κλειστό της Κοιλάδας και να στηρίξει τους παίκτες, που φέτος χρειάζονται όσο τίποτα την δύναμη της εξέδρας. Η σχέση φιλάθλων-ομάδας στους Ικάρους, έχει σφυρηλατηθεί σθεναρά τα τελευταία χρόνια και η αγάπη φαίνεται…στα δύσκολα, όπου φέτος οι Ίκαροι έχουν «ζόρια», σε σχέση με άλλες σεζόν, που οι στόχοι ήταν πάντα, προς τα επάνω και οι επιτυχίες μέσα, στην ημερήσια διάταξη!

Ως www.serressport.gr, προτρέπουμε το φίλαθλο κοινό, να στηρίξει κι άλλο με την παρουσία του, την Σερραϊκή ομάδα που βρίσκεται Β΄Εθνική και πρέπει να παραμείνει εκεί… για πολλούς και διάφορους μπασκετικούς ή μη λόγους και αυτό άφορα γενικότερα την άνοδο του Σερραϊκού μπάσκετ, που βλέπουμε να κάνει βήματα προόδου με Πανσερραϊκό και ΑΟΣ. Άλλωστε…δεν έχει και ποδόσφαιρο αυτή την αγωνιστική, άρα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ!!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr