Κεραμάρης: “Δημητρίου για τα επόμενα δύο χρόνια”!

Κεραμάρης: "Δημητρίου για τα επόμενα δύο χρόνια"!

Η σεζόν ουσιαστικά έχει κριθεί για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο στόχο και έτσι η διοίκηση κάνει πλάνα για τη νέα σαιζόν, κατά την οποία είναι δεδομένο πως προπονητής θα είναι ο Παύλος Δημητρίου. Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε στο περιθώριο του αγώνα με την Δόξα Δράμας ο Δημήτρης Κεραμάρης, ενώ σχολίασε και το παιχνίδι που έρχεται με την Καλαμαριά. Αναλυτικά:
“Θέλω κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω την Δόξα Δράμας για την άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων της, από κει και πέρα σήμερα στην συνέντευξη παρουσιάζομαι εγώ γιατί το είχαμε αποφασίσει από καιρό ότι μετά το παιχνίδι με την Δόξα θα ανακοινώσουμε την συνέχιση της συνεργασίας με τον Παύλο Δημητρίου και για τα επόμενα δυο χρόνια.
Όσον αφορά το παιχνίδι θέλαμε να προσέξουμε τα στημένα και δυστυχώς φάγαμε το 2ο γκολ από στημένο και το 1ο γκολ προήλθε από σέντρα που δεν ελέγξαμε καλά τα μαρκαρίσματα.
Θελήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς η ομάδα δεν παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο και σ’ αυτό βέβαια ρόλο έπαιξε και ο αντίπαλος, αφού η Δόξα ήταν πολύ καλή σήμερα, σε όλες τις γραμμές, είχε τρεξίματα, ενώ εμείς πηγαίναμε συνέχεια δεύτεροι. Αλλά και στον άξονα που θέλαμε να βγάλουμε μέρος της δύναμης μας δεν τα καταφέραμε. Βαθμολογικά δεν υπάρχει κάποιο κίνητρο, εμείς σαν διοίκηση για να δώσουμε κάποιο κίνητρο στους ποδοσφαιριστές έχουμε τάξει κάποια πριμ, ανάλογα με την θέση που θα καταλάβουμε. Δηλαδή 3η με 5η θέση υπάρχει πριμ, για την 6η δεν υπάρχει ενώ από κει και κάτω υπάρχει μείωση αποδοχών. Εμείς θέλουμε όλα τα παιχνίδια να τα κερδίζουμε όπως και το σημερινό κι έτσι θα κοιτάξουμε να χτυπήσουμε και αυτό με την Καλαμαριά και δεν θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr