ΚΔΑΠ Λιονταράκια και Panserraikos FC-Academy μαζί για να είναι το παίδι σας «λιοντάρι» παντου…

ΚΔΑΠ Λιονταράκια και Panserraikos FC-Academy μαζί για να είναι το παίδι σας «λιοντάρι» παντου...

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Πανσερραϊκού, συνεχίζει τις δυναμικές συνεργασίες, πέρα απο το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι. Έτσι μέσω του ΚΔΑΠ «Λιονταράκια», προσφέρει στα μικρά παιδιά που εγγράφονται ή θα εγγραφούν στην ’’Panserraikos FC-Academy’’ και θέλουν να αθληθούν ή να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους, στους «κόκκινους», την δυνατότητα, να περάσουν εξωσχολικές ώρες, δημιουργικής απασχόλησης εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Ανταποδοτικά, ανοίγει νέους αθλητικούς ορίζοντες στα μικρά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών που θέλουν να γνωρίσουν την χαρά που προσφέρουν τα σπορ, με την συμμετοχή στις αθλητικές δράσεις των «κόκκινων» ακαδημιών.

Η ’’Panserraikos FC-Academy’’ και η εκπαιδευτική συνεργασία με το ΚΔΑΠ-Λιονταράκι, παρέχει πρόσβαση σε όλα τα καθημερινά μαθήματα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «Λιονταράκια», με τα οποία έχει αποκλειστική συνεργασία και ταυτόχρονα εντάσσει τους μικρούς μαθητές, στην αθλητική κυψέλη της ομάδας μας, με σκοπό να αθλούνται με την αγαπημένη τους φανέλα, στα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού.

Οι εγγραφές γίνονται με voucher ΕΣΠΑ ή και χωρίς αυτό, σε πολύ προσιτή τιμή ανά μήνα. Οι γονείς και οι κηδεμόνες, μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους, ενισχυτική διδασκαλία για τη μελέτη των μαθημάτων τους, παράλληλες μαθησιακές δράσεις, με στόχο την ανάπτυξη της προσωπικότητας και των δεξιοτήτων τους, διατηρώντας παράλληλα και τη σωματική του διάπλαση σε φόρμα.

Για να είναι το παιδί σας «Λιοντάρι» παντού…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr