Καϊμακάμης: «Μέλλον με…(υ)ψηλό στόχο!» για τον Πανσερραϊκός BC

Καϊμακάμης: «Μέλλον με…(υ)ψηλό στόχο!» για τον Πανσερραϊκός BC

Η ενίσχυση της ομάδας Μπάσκετ Ανδρών του Πανσερραϊκού συνεχίζεται! Αυτή τη φορά πάντως η «επένδυση» αφορά κυρίως στην εφηβική ομάδα, τουλάχιστον για φέτος, αφού ο νεαρός αθλητής ναι μεν έχει όλες τις προοπτικές να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια και στο αντρικό, είναι δε άπειρος.

Ο Σωτήρης-Ιωάννης Καϊμακάμης (1.96 μέτρα) γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 2001 στις Σέρρες και ξεκίνησε το μπάσκετ μόλις 2 χρόνια πριν! Ειδικότερα, από το 2015 και μέχρι τον περασμένο Ιούνιο αγωνίστηκε στη θέση του “Center” με τον Α.Ο. Σερρών στο παιδικό και εφηβικό πρωτάθλημα, ενώ το 2016 δοκιμάστηκε από τον ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να επιλεγεί. Επιθυμία όλου του τεχνικού επιτελείου είναι να δουλέψει σκληρά με τον Σωτήρη, ο οποίος, εκτός από τα πλούσια αθλητικά προσόντα για την ηλικία του, χαρακτηρίζεται όχι μόνο για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει μέσα στο γήπεδο, αλλά και την παραδειγματική συμπεριφορά του απέναντι στους προπονητές και τους συμπαίκτες του.

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού ευχαριστεί την αντίστοιχη του Α.Ο.Σ. για την άψογη συνεργασία στο θέμα της μετεγγραφής του Σωτήρη. Καλωσόρισες «μικρέ» στα «λιοντάρια». Το μέλλον σου ανήκει!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr