Κατσαβάκης: Φροντίζουμε να έχουμε τον Πανσερραϊκό σε ρόλο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου!

Κατσαβάκης: Φροντίζουμε να έχουμε τον Πανσερραϊκό σε ρόλο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου!

Σε ένα έντονα αθλητικό ειδησεογραφικά 24ωρο, η Διοίκηση του Πανσερραϊκού που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη της, βάσει έργων, παίρνει θέση με την τοποθέτηση του Νίκου Κατσαβάκη σχετικά με οτι ανακοινώθηκε απο τα θεσμικά όργανα του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και συγχαίρει την λειτουγία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα την φετινή σεζόν που κλείνει όπως όλα δείχνουν θετικά για τον Πανσερραϊκό παρά την κακουχία που υφίσταται ο πλανήτης και ο αθλητισμός φυσικά απο τον φονικό ιό.

Έφορος Ποδοσφαιρικού Τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Νίκος Κατσαβάκης:

Εκφράζουμε δημόσια ως διοίκηση, την ικανοποίηση μας, σε όλα τα επίπεδα για την λειτουργία της ομάδας σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο. Είναι σημαντική η αναφορά, ότι η ομάδα πέτυχε και φέτος τους στόχους που τέθηκαν με την ανάληψη της πρώτης θέσης από 29 Φεβρουαρίου! Αυτό μας δίνει σήμερα το δικαίωμα να είμαστε χαρούμενοι για την κατάκτηση του  πρωταθλήματος και τυπικά να περιμένουμε την άνοδο, σε ανώτερη κατηγορία.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα από θέση πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου, προετοιμάζοντας προτάσεις και εργαλεία, ώστε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με όλες τις ομάδες, έχοντας ως γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου και όχι το δικό μας συμφέρον. Ήδη, οι χθεσινές αποφάσεις της ΕΠΟ, η από κοινού απόφαση αναδιάρθρωσης των ’’8’’ της Γ΄ Εθνικής και οι σημερινές εξαγγελίες του υφυπουργού για τα μέτρα στον αθλητισμό, μετά την πανδημία, είναι στα θέματα που μεριμνήσαμε και θα προωθήσουμε, ώστε να περάσει το ποδόσφαιρο μας, με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, στην «επόμενη μέρα».

Ο Πανσερραϊκός, φέρθηκε με ωριμότητα και πειθάρχησε σε όλους τομείς κατά την διάρκεια της καραντίνας και το ίδιο θα κάνει και στο επόμενο διάστημα επιστροφής στους ποδοσφαιρικούς ρυθμούς, σεβόμενοι τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, τα στελέχη και τους φιλάθλους μας. Μένουμε ασφαλείς, κοντά στο ποδόσφαιρο και τον Πανσερραϊκό μας!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr