Κατσαβάκης: Θέλουμε «ρεβάνς» απο την Καβάλα | Η αποχή από το γήπεδο δεν είναι τιμωρία | Ήρθαμε για να μείνουμε!

Κατσαβάκης: Θέλουμε «ρεβάνς» απο την Καβάλα | Η αποχή από το γήπεδο δεν είναι τιμωρία | Ήρθαμε για να μείνουμε!

Δηλώσεις στα media της ομάδας του Πανσερραϊκού, πραγματοποίησε ο πρόεδρος των «λιονταριών» Νίκος Κατσαβάκης, που μίλησε εφ όλης της ύλης, με αφορμή το ντέρμπι κόντρα στην Καβάλα. Ο πρόεδρος της πρώτης ομάδας του νομού, είχε καιρό να μιλήσει δημόσια και ήταν λιγάκι δυσαρεστημένος από την ουσιαστική έλλειψη στήριξης του κόσμου. Είτε από την παρουσία του στο γήπεδο, είτε από τα αρνητικά σχόλια μέσα στην πόλη, λόγω της μέτριας αγωνιστικής πορείας και την αγνωμοσύνη πολλών, αφού ουσιαστικά και όχι πολιτικάντικα… παραλάβανε μαζί με τον Τάσο Καζία «καμένη γη»!

Τα όσα υποστήριξε, λίγο πριν μπούμε σε έναν μήνα δύσκολο παρασκηνιακά και δεν εννοούμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, που εκεί εφόσον κανείς δεν υποσχέθηκε πρωταθλητισμό (και πως αλλιώς, αφού από το Γ΄ Τοπικό βρέθηκες στην Γ΄ Εθνική σε μια νύχτα) η προσπάθεια κατάληψης της τρίτης θέσης είναι στόχος εφικτός και ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί. Αλλά αυτά που επείγουν και δουλεύουν πυρετωδώς, όλοι οι άνθρωποι του πρόεδρου, είναι τα μεγάλα και τα ουσιαστικά, που θα σηματοδοτήσουν τις εξελίξεις και την πορεία της νέας χρονιάς.

Ο Πανσερραϊκός άλλαξε και αλλάζει κάθε μέρα, αυτό καταλαβαίνουμε εμείς, είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους. Το θετικό είναι ότι σε αυτούς που δεν αρέσει… είναι στους αριβίστες και τυχοδιώκτες του ποδοσφαίρου, που κυκλοφορούν παρασιτικά πολλά χρόνια τώρα στα γήπεδα. Περαστικά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

 

Νίκος Κατσαβάκης:

Το ματς με την ομάδα της Καβάλας, είναι το πιο δυνατό και το πιο σημαντικό για τον Πανσερραϊκό μας, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος! Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και πιστεύω ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν και να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς από την ήττα στον α’  γύρο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον αντίπαλο μας εκτός γηπέδου και περιμένουμε την αποστολή της Καβάλας για να ανταποδώσουμε την θέρμη φιλοξενία στην γειτονική πόλη! Για 90’ λεπτά όμως θα είμαστε αντίπαλοι. Όλοι έχουν δικαίωμα στην επιτυχία και αυτό να το σεβαστούν οι διαιτητές και ο κόσμος, που θα έρθει.

Θέλουμε την στήριξη των φιλάθλων μας και κατανοούμε την απογοήτευση τους, από τα προηγούμενα χρόνια. Γι’ αυτό και προσφέρουμε την Κυριακή 20€ και 30€ ευρώ τα τελευταία εισιτήρια διαρκείας. Η αποχή από το γήπεδο δεν είναι τιμωρία. Οι προθέσεις μας αρχικά και οι πράξεις μας εδώ και 6 μήνες, δείχνουν ότι ήρθαμε για να μείνουμε και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το καλό της πρώτης ομάδας του νομού! Δεν ζητάμε πίστωση χρόνου αλλά αγάπη και στήριξη στο σύμβολο του «λιονταριού» που κάποιοι το ξεθωριάσανε…

Ολοκληρώσαμε την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη ενισχύοντας με παίκτες τον σύλλογο, είτε για να αγωνιστούν άμεσα, είτε για να μας βοηθήσουν στο μέλλον. Κάναμε επαφές με πολλές ομάδες από το τοπικό πρωτάθλημα και αποκτήσαμε, δώσαμε ή προτείναμε παίκτες για το συμφέρον όλων. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση ή συνεργασία για το καλό του Πανσερραϊκού. Δουλεύουμε καθημερινά, χωρίς πολλά λόγια, σε διαφορετικά μέτωπα και σύντομα οι ειδήσεις που θα προκύψουν, θα σκορπίσουν χαμόγελα!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr