Κατσαβάκης: “Αν μιλήσω για το τι έγινε στο Πανσερραϊκό, θα πάω στον εισαγγελέα”!

Κατσαβάκης: "Αν μιλήσω για το τι έγινε στο Πανσερραϊκό, θα πάω στον εισαγγελέα"!Ο Σερραίος προπονητής Μάκης Κατσαβάκης μίλησε με αφορμή τον αγώνα της Κυριακής Καλαμαριά-Άρης για τους κιτρινόμαυρους, την επόμενη μέρα στην Σούπερ λίγκα, αλλά και την άσχημη κατάσταση του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά για το εάν ο Άρης κέρδισε δίκαια την άνοδο του:

Απόλυτα δίκαια, από τις πρώτες αγωνιστικές που τον είδα είχα πει ότι υπάρχει φρεσκάδα, υπάρχουν παιδιά που τρέχουν, αντέχουν, μάχονται, ένας εξαιρετικός προπονητής εξαιρετικός που μπόρεσε και κράτησε μια σταθερότητα, η διοίκηση που ήταν σταθερή και ένας κόσμος που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, όπου και αν παίζει αυτή.

 

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Άρης της Super League:

Πρέπει να προεκτείνει το φετινό του εγχείρημα, με νέα παιδιά με θέληση να δουλέψουν, αλλά και με ποδοσφαιριστές με εμπειρία στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Και βέβαια ο Άρης πρέπει να θέσει ψηλούς στόχους, τριάδα, κύπελλο και Ευρώπη.

Έτσι όπως είναι η υπάρχουσα κατάσταση νομίζω ότι με μια καλή διαχείριση η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει.

Για τον Απόλλωνα:

Νομίζω ότι έγινε μια καλή προσπάθεια, ένα σωματείο που είχα την ευκαιρία να περάσω από εκεί 2,5 χρόνια, ο κ.Καλαιτζίδης κάνει μια προσπάθεια και ελπίζω του χρόνου όλα να πάνε καλά και να μιλάμε για την καλαμαριά που πάει να ανέβει στην πρώτη κατηγορία.

Για τον Πανσερραϊκό και την δύσκολη κατάσταση που περνάει:

Όπως στρώνεις έτσι θα κοιμηθείς, σπέρνεις ανέμους και θερίζεις θύελλες, θα πρέπει η πολιτεία να χτυπήσει όλα όσα γίνονται. Θα πρέπει να γίνονται πολύ πιο δυναμικές οι παρεμβάσεις. Είναι κρίμα που αυτό το σωματείο έχει 100 εισιτήρια, ενώ έφτανε σε σημείο να έχει 12.000.

Για το τι ακριβώς έγινε στον Πανσερραϊκό:

Έγιναν εγκλήματα, άμα πω περισσότερα θα με καλέσει ο εισαγγελέας. Με πονάει αυτή η ιστορία, είναι η πατρίδα μου, πήγα έναν μήνα και με διώξανε γιατί είχαν το μυαλό τους αλλού και όχι στο συμφέρον του Πανσερραϊκού.

Για τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο:

Αυτά που γίνονται στην Β’ κατηγορία και στην Γ’ δεν θα πρέπει να σταματήσουν. Εδώ στέλνει η UEFA «άκρα διεφθαρμένο εκείνο το ματς» αλλά όλοι κωφεύουμε, όλοι κρυβόμαστε, προπονητές, δημοσιογράφοι παίκτες. Είναι κρίμα για αυτήν την γενιά που την μολύνουν με το μικρόβιο του στοιχήματος. Αλλά αν πας να μιλήσει θα είσαι με ένα πιστόλι στον κρόταφο.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr