Καταγγελίες από την Α.Ε Χρυσού για όσα έζησε στον Χείμαρρο!

Καταγγελίες από την Α.Ε Χρυσού για όσα έζησε στον Χείμαρρο!

Μία ημέρα μετά την ήττα με 2-1 από τον Ηρακλή Χειμάρρου η Α.Ε Χρυσού προέβη μέσω Facebook σε καταγγελίες για τα όσα βίωσε η αποστολή της εκεί, καθώς κάνει λόγο για προπηλακισμό των παικτών της, την στιγμή που δεν αναφέρθηκε τίποτα από τον διαιτητή στο φύλλο αγώνα παρότι ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία. Αναλυτικά:

“Δυστυχώς χθες στο γήπεδο του Χειμάρρου γίναμε για άλλη μια φορά μάρτυρες τραγελαφικών γεγονότων.
Οι παίχτες μας προπηλακίστηκαν και χτυπήθηκαν από “φιλάθλους” της ομάδας του τοπικού Ηρακλή χωρίς να υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος κατά την είσοδό τους στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του ημιχρόνου.
Ο διαιτητής είδε τα πάντα, κάλεσε την αστυνομία μετά από άιτημά μας για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο και να συνεχιστεί ο αγώνας, αλλά μάλλον ξέχασε όσα είδε πολύ γρήγορα και δεν ανέφερε τίποτα στο φύλλο αγώνος. Η αστυνομία δεν εμφανίστηκε και όλα αυτά ευτύχως σταμάτησαν με την παρέμβαση 3 ανθρώπων, τους οποίους και ευχαριστούμε προσωπικά. Παρατηρητής εντωμεταξύ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο και η κάμερα εννοείται πως δεν έγραφε στη διάρκεια του ημιχρόνου. Ήταν οργανωμένο το έγκλημα άραγε; Δε θα μάθουμε ποτέ.
Δεν είμαστε από αυτούς που ανταποδίδουν τέτοιου είδους φιλοξενίες. Δεν είμαστε από αυτούς που καταφέρονται κάθε βδομάδα ενάντια σε διαιτητές και επόπτες, ασχέτως αν σχεδόν σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες μας τα διαιτητικά λάθη εναντίον της ΑΕΧ είναι συνεχή και πολλές φορές διαμορφώνουν μέχρι και το αποτέλεσμα. Είμαστε ένας σύλλογος πρότυπο, μια από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού μας και απαιτούμε τον σεβασμό που μας αναλογεί, αλλά μάλλον παραείμαστε καλοί για το ποδόσφαιρό σας.
Τέλος, οι μόνοι από τους οποίους θέλουμε ως διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Χρυσού να ζητήσουμε συγνώμη είναι οι παίχτες και ο προπονητής της αγαπημένης μας ομάδας, επειδή δεν μπορέσαμε να τους προστατέψουμε όπως θα ‘πρεπε. Είμαστε πολύ περήφανοι για τα παλικάρια μας, τους εμπιστευόμαστε πλήρως και τους υποσχόμαστε ότι κάτι τέτοιο δε θα ξανασυμβεί .
Αφήνουμε προς το παρόν πίσω μας ότι έγινε χωρίς βέβαια να το ξεχνάμε και συνεχίζουμε δυνατότεροι. Τρεις συνεχόμενοι εντός έδρας αγώνες βρίσκονται μπροστά μας την ερχόμενη βδομάδα για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και σας θέλουμε όλους δίπλα μας.
Μια ζωή ΑΕΧ
Μετά τιμής, το ΔΣ της ομάδας”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr