Καταγγελία της Δόξας Λιθοτόπου για τον αγώνα με την Αναγέννηση!

Καταγγελία της Δόξας Λιθοτόπου για τον αγώνα με την Αναγέννηση!

Σε καταγγελία προέβη η διοίκηση της Δόξας Λιθοτόπου για γεγονότα που συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης, το οποίο δεν τελείωσε ποτέ, αφού διακόπηκε και στοχεύει κυρίως σε πράξεις των αντιπάλων, αλλά και σε υποδείξεις του διαιτητή Άγγελου Δαουλτζή.

Αναλυτικά:

Με το παρόν κείμενο, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε και να καταγγείλουμε συγχρόνως, προς κάθε κατεύθυνση, τα γεγονότα που συνέβησαν κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας, με τον Οδυσσέα Αναγέννησης και να αναρωτηθούμε τελικά, τι ποδόσφαιρο, θέλουμε….;

Η ΔΟΞΑ Λιθοτόπου, είναι η ΜΟΝΗ ομάδα που έχει στις τάξεις της, δέκα οκτώ (18) ποδοσφαιριστές από το χωριό, γιατί έτσι αισθανόμαστε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Με παιδιά από το χωριό, αλλά και με ποδοσφαιρική παιδεία, αφού ορισμένα εξ’ αυτών, έχουν αγωνιστεί και στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ κάποια άλλα, ήταν και είναι μέλη των Μικτών ομάδων του νομού μας. 

Σημειώστε, πως στην ενδεκάδα της ομάδας μας, αγωνίζονται ως βασικοί, οι δύο πιο μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές, της κατηγορίας.

Η ΔΟΞΑ Λιθοτόπου, είναι η ομάδα με τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, απόρροια της σωστής λειτουργίας και του πως, εμείς, αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο.

Εμείς, αυτό το ποδόσφαιρο μάθαμε, αυτό ξέρουμε, αυτό το ποδόσφαιρο μας εκφράζει.

Μετά απ’ όλα τα παραπάνω, αισθανόμαστε την ανάγκη να καταγγείλουμε ενέργειες, οι οποίες στιγματίζουν το ποδόσφαιρό μας και το πάνε πολλά χρόνια πίσω. 

Δεν θα σταθούμε στην σφαγιαστική διαιτησία του κ. Δαουλτζή, που ήταν ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος, γιατί πιστεύουμε, ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής, ΔΕΝ ενεργούσε κατ΄εντολήν.

Ως εκ τούτου όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε τα σημεία εκείνα, για τα οποία αποδίδουμε τεράστια ευθύνη στον συγκεκριμένο διαιτητή.

ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΩΤΟ

Εισβολή φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο και βιαιοπραγία εναντίον του διαιτητή και του βοηθού του, συνιστάται ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ του αγώνα. Αυτό δεν έγινε. Γιατί;

ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, να διακόπτεται ένας αγώνας, χωρίς να υποδειχτεί παράβαση.

ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΙΤΟ

Εάν με κάθε προσωπική επίθεση, ο διαιτητής αναιρεί την υπόδειξή του, τότε ποια είναι η αυτοκυριαρχία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Άρα, ο κάθε παράγοντας, ή φίλαθλος, που αισθάνεται αδικημένος, θα μπορεί ελεύθερα, να επιτίθεται στον διαιτητή για να του αλλάξει την απόφαση – υπόδειξη.

Αντιλαμβανόμενοι το Φέρ Πλέϊ εντός του αγωνιστικού χώρου, θέλουμε να πιστεύουμε, πως αυτό ισχύει για όλους. Για τις δύο ομάδες και τους διαιτητές δηλαδή. 

Πιστεύουμε, πως αυτό, όχι απλά δεν τηρήθηκε, αλλά καταπατήθηκε βάναυσα, αυτή η έννοια και θέλοντας να αποδείξουμε το ορθό δίκαιό μας, τονίζουμε τις παρακάτω χαρακτηριστικές φάσεις, από τις οποίες υπήρξε συνολικά, αλλοίωση του αποτελέσματος.

ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΗ

Ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας, ουδεμία διαμαρτυρία.

ΦΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

Ανατροπή ποδοσφαιριστή μας, εντός περιοχής, καταφανέστατο πέναλτι, δεν δίδεται. Ουδεμία διαμαρτυρία.

ΦΑΣΗ ΤΡΙΤΗ

Σημειώνεται κανονικό γκολ της ομάδας μας, το οποίο, κακώς, ακυρώνεται. Ουδεμία διαμαρτυρία.

ΦΑΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Γκολ της ομάδας μας, με διαιτητή και βοηθό να δείχνουν σέντρα, ακυρώνεται μετά από είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και επίθεση “φιλάθλου” σε διαιτητή και βοηθό, αλλά και ταυτόχρονη επίθεση όλων των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας (Αναγέννηση), όπου αποβάλλεται ο προπονητής της συγκεκριμένης ομάδας. 

Θεωρούμε βέβαιο, εκ μέρους όλων εκείνων οι οποίοι την επομένη αυτού του αγώνα, θα λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους, τόσο τη δική μας τοποθέτηση, όσο και την τηλεοπτική εικόνα, η οποία δεν κρύβει την αλήθεια, της οποίας εμείς, είμαστε εκφραστές.

Για μας, το αποτέλεσμα έως τη στιγμή της διακοπής, είναι 3-2 υπέρ της ομάδας μας.

Υ.Γ.

Κατανοούμε την ανθρώπινη πλευρά του κ. Δαουλτζή, μετά από τέτοια πίεση που δέχτηκε, όχι όμως και την αθλητική πλευρά, για την οποία νοιώθουμε ότι αδικηθήκαμε κατάφωρα. 

Και μια ερώτηση προς αρμοδίους.

Γιατί στον συγκεκριμένο αγώνα, δεν υπήρχε παρατηρητής διαιτησίας, ενώ υπάρχουν ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ; Τυχαίο;

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr