“Κατέβασε ρολά” ο Οδυσσέας Αναγέννησης! Αποσύρεται από το πρωτάθλημα…

"Κατέβασε ρολά" ο Οδυσσέας Αναγέννησης! Αποσύρεται από το πρωτάθλημα...

Από το ζενίθ στο ναδίρ…! Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την πορεία του Οδυσσέα Αναγέννησης, μίας ομάδας που έφτασε πριν από περίπου 10 χρόνια να θαυμάζεται και να επαινείται από την ποδοσφαιρική Ελλάδα, ως το… γαλατικό χωριό που αντιστέκεται, τότε στις ξέφρενες πορείες της στην Γ΄ Εθνική και πλέον, στο… καλημέρα του 2018, δηλώνει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας και αποσύρεται, σε μία κίνηση που αν μη τι άλλο δείχνει τις παθογένειες που προέκυψαν τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα μόλις πριν από δύο χρόνια, το 2016, επί διοίκησης Άκη Χουρουζίδη και με προπονητή το Νίνο Μιλένκοβιτς, η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Σ, ωστόσο όπως αποδείχθηκε ήταν μία παρένθεση.

Ο Οδυσσέας Αναγέννησης πέρα από το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής που κατέκτησε το 2008 και του έδωσε το δικαίωμα να ανεβεί στην Γ΄ Εθνική, να παίξει εκεί επί τέσσερα συναπτά έτη αναδεικνύοντας ποδοσφαιριστές που ακόμη πρωταγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, έχει κατακτήσει τρεις φορές το Κύπελλο και στη νέα χιλιετία δύο φορές το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Σ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr