«Καρφιά» Αυγενάκη προς ΕΠΟ για τον τελικό του Europa Conference League (pic)

«Καρφιά» Αυγενάκη προς ΕΠΟ για τον τελικό του Europa Conference League (pic)

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξαπέλυσε.. καρφια προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά την ανακοίνωση της UEFA πως ο πρώτος τελικός της νέας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, Europa Conference League, θα διεξαχθεί στην Αλβανία, κατηγορώντας την πως φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, με δικαιολογίες που δεν πείθουν κανέναν.

Η νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA, Europa Conference League, είναι προ των πυλών, καθώς το 2021-2022 θα ανοίξει τις πύλες της. Όπως συνιθίζεται και στις υπόλοιπες διοργάνωσεις της UEFA, οι τελικοί γίνονται σε μια πόλη, αποφασίζοντας από πιο νωρίς που θα διεξαχθεί. Η UEFA, έχοντας δεχθεί πολλές προτάσεις για τον τελικό της νέας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ανακοίνωσε χθες την τελική της απόφαση, για το που θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός της τρίτης τη τάξη διοργάνωσης ευρωπαϊκών Κυπέλλων. «Νικήτρια» αναδείχθηκε η Αλβανία, με την UEFA να αποφασίσε και να ανοικώνει πως ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στα Τίρανα στο «National Arena». Η Ελλάδα δεν ήταν μέσα στις επιλογές της UEFA, καθώς ενώ αρχικά είχαμε καταθέσει φάκελο σαν χώρα, εν τέλει η ΕΠΟ απέσυρε την συμμετοχή της χώρας μας για να διεκδικήσει την διοργάνωση ενός τελικού ευρωπαϊκού κυπέλλου, λέγοντας πως δεν θα είναι έτοιμο το «Παγκρήτιο» Στάδιο που είχε επιλεγεί ως έδρα.

Ο Υφυποργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, «ξέσπασε» εναντίον της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αμέσως μετά την ανακοίνωση της UEFA, κατηγορώντας την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για την απόφασή της να αποσύρει τον φάκελο, με δικαιολογίες που δεν πείθουν κανέναν.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό του twitter, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πόσο περήφανοι να νιώθουν απόψε άραγε ορισμένοι από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ;
Απέσυραν με αστείες δικαιολογίες την υποψηφιότητα του Παγκρητίου Σταδίου, που ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, χαρίζοντας τον τελικό του @europacleague στην Αλβανία….⚽»

Δείτε το tweet του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη:

Share