Καρυπίδης: “Θέληση, πάθος & δύναμη για πρωτάθλημα και άνοδο”!

Καρυπίδης: "Θέληση, πάθος & δύναμη για πρωτάθλημα και άνοδο"!Στην ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ  μίλησε ο προπονητής του Εθνικού Σιδηροκάστρου Σάκης Καρυπίδης ενόψει του “τελικού” της Κυριακής κόντρα στην Α.Ε Χρυσού, που κατά ένα μεγάλο ποσοστό αναμένεται να κρίνει την ομάδα που θα πάρει την 1η θέση και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες των παικτών του. Μεταξύ άλλων είπε:

“Η μοίρα μας είναι τέτοια να έχουμε κάθε χρόνο 1-2 μεγάλα παιχνίδια. Έτσι όπως είναι τα πράγματα φαινόταν ότι 2-3 ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν. Ο Λιθότοπος δεν άντεξε και συνεχίσαμε εμείς με το Χρυσό. Είναι ένα ματς και δεν μπορούμε να βλέπουμε το +3 γιατί όποιος παίζει και για την ισοπαλία συνήθως το χάνει. Θα έχουμε τον κόσμο κοντά μας, είμαστε πολύ πιο καλή ομάδα από πέρυσι που πήγαμε σε “τελικό” με την Καρπερή, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω πως είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε. Είναι πολύ πιο νωρίς φέτος το ματς και μπορεί να παιχτεί μπάλα.

Θα κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε, δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα πέρα από το μακροχρόνιο του Πετρίδη. Πιστεύω ότι με νίκη δική μας κατά 99% τελείωσε η άνοδος. Αν έρθει ισοπαλία και με 3 πόντους διαφορά έχουμε άλλα τρία παιχνίδια, αλλά δεν πιστεύω να φτάσουμε εκεί πέρα. Έχω σιγουριά. Είμαστε 50% τουλάχιστον καλύτεροι από πέρυσι, για να μην πω 100%. Η έδρα μπορεί να μας βοηθήσει γιατί έχουμε και τα τρία από τα τέσσερα ματς εντός έδρας”. 

Για την Α.Ε Χρυσού:

“Το Χρυσό φαινόταν ότι θα πρωταγωνιστήσει. Έχει έμπειρους παίκτες με παραστάσεις, έναν αξιόλογο προπονητή επίσης με παραστάσεις. Με θέληση, πάθος, δύναμη, θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε άτυχοι για να μην πάρουμε αποτέλεσμα. Κερδίσαμε δύο φορές το Χρυσό στο πρωτάθλημα, χάσαμε στα play off, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ματς”.

Για την προοπτική ανόδου και την δική του παρουσία:

“Βλέποντας ότι η ομάδα πρωταγωνιστεί και πάει να αλλάξει κατηγορία βλέπω κόσμο, παράγοντες, να θέλουν να βοηθήσουν. Η δική μου φιλοσοφία είναι, σε περίπτωση που πάμε στην Γ΄ Εθνική, να πορευτούμε με παιδιά του Νομού που έχουν ταλέντο και με έναν κορμό από φέτος. Όποιος θέλει ο Εθνικός θα είναι ανοιχτός για να του δώσει την ευκαιρία. Απ’ ότι φαίνεται, απ’ όσο μιλάμε με την διοίκηση, αν συμφωνήσει στην φιλοσοφία μου θα είμαι εγώ προπονητής και του χρόνου. Τώρα αν έρθει κάποιος με χρήματα, δει τι έκανε φέτος το Παραλίμνιο ή το Σκούταρι που άγγιξε την 1η θέση και θέλει να κάνει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα και να μην είμαι. Το σωστό όμως νομίζω είναι η δική μου φιλοσοφία γιατί ο Εθνικός ακόμη πληρώνει τις αμαρτίες προηγούμενων χρόνων”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr