Καρυπίδης: “Δεν έπρεπε να κατέβουμε στις εκλογές – Θα τα καταφέρει ο Σάκης”

Καρυπίδης: "Δεν έπρεπε να κατέβουμε στις εκλογές - Θα τα καταφέρει ο Σάκης"

Ο Στέφανος Καρυπίδης μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών αντιμετωπίζοντας με χιούμορ την ήττα του στις εκλογές της Ε.Π.Σ.Σερρών και σημειώνοντας πως τελικά δεν έπρεπε να κατέβει, λόγω των δυνάμεων του αντιπάλου, ενώ σημείωσε πως πιστεύει ότι ο Σάκης Χατζηπαντελής θα πετύχει στην διοίκηση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. Αναλυτικά:

“Δεν μίλησα ξανά γιατί το βράδυ των εκλογών πριν βγει το τελικό αποτέλεσμα, βγήκα έξω και αντίκρισα ότι έχουν σπάσει ένα πίσω τζάμι στο αυτοκίνητο και αναγκάστηκα να φύγω. Ήταν κίνηση κάποιων ανεγκέφαλων που μισώντας τον Καρυπίδη πίστεψαν ότι θα κάνουν κάτι και θα πονέσει το αυτοκίνητο. Δεν έκανα κάποια μήνυση γιατί δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοιους ανθρώπους”.

 

Για τον Σάκη Χατζηπαντελή:

“Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο νικητή των εκλογών, γιατί ήταν, είναι και θα είναι φίλος. Εύχομαι να διοικήσει καλά το Σερραϊκό ποδόσφαιρο και ότι έχει στο μυαλό του θα είναι καλό για όλους. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Βλέποντας πάντως τους προέδρους της Ε.Π.Σ.Σ όλα αυτά τα χρόνια και τις διαδοχές που υπήρχαν… έπρεπε να αλλάξω επίθετο. Έπρεπε να αρχίζει από Χατζή… Ας το αντιμετωπίσουμε με χιούμορ. Πάντα κάποιος χάνει και κάποιος κερδίζει. Τον στήριξαν περισσότερο οι ομάδες. Δε θέλω να σχολιάσω την στήριξη του ΠΑΟΚ και του Πανσερραϊκού, γιατί υποστηρίζω αυτές τις ομάδες και με πείραξε. Το μετάνιωσαν και αυτοί. Ο Καρυπίδης δεν ήταν με τον Ολυμπιακό όπως έλεγαν, ήταν με τον Ολυμπιακό Λευκώνα και τον Ολυμπιακό Ροδόπολης”.

 

Για την συμβουλή του:

“Πρέπει να γίνουν πολλά στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Να υπάρχει αξιοκρατία και να προσέξει το κομμάτι της διοίκησης”.

 

Για την δική του δράση πλέον:

“Θα παραμείνω ενεργός στον χώρο του ποδοσφαίρου και μπορεί να ασχοληθώ με κάποια ομάδα μέχρι τις επόμενες εκλογές και φυσικά θα ασχοληθώ ξανά όταν έρθει η ώρα των εκλογών. Δεν μας πήραν τα χρόνια. Θέλω να πάρω μία ομάδα και να την ξεκινήσω από το μηδέν, να είναι δημιούργημα Καρυπίδη”.

 

Για τον αγώνα που έκανε η παράταξη του:

“Κάναμε αγώνα, αλλά δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τις άλλες δυνάμεις. Δεν έπρεπε εν τέλει να κατέβουμε στις εκλογές από την ώρα που ασχολήθηκαν ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός. Το μετάνιωσα. Για αυτό και τις αντιμετωπίσαμε εκείνη την ημέρα χαλαρά”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr