Καρυπίδης: “Αν συνεχίσουμε έτσι στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές…”

Καρυπίδης: "Αν συνεχίσουμε έτσι στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές..."

Για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου και την πορεία του στην κορυφή της Επίλεκτης Κατηγορίας μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών ο προπονητής της ομάδας Σάκης Καρυπίδης αναλύοντας τους λόγους της επιτυχίας και επισημαίνοντας πως αν η ομάδα συνεχίσει έτσι, τον Μαϊο θα είναι πρωταθλήτρια. Μεταξύ άλλων είπε:

“Πάμε πάρα πολύ καλά όντως. Πιστεύω πως όταν έχεις έναν κορμό 3-4 χρόνια μπορείς να δεις ποιες είναι οι αδυναμίες και κάνεις προσθήκες, σε αντίθεση από το τι χρειάζεται για να χτίσεις μία ομάδα από την αρχή. Σίγουρα απογοητευτήκαμε πέρυσι, όμως όταν τα περισσότερα πρόσωπα είναι ίδια και υπάρχει καλό κλίμα με όλους, ξεπερνιέται. Όταν σε ένα παιχνίδι κρίνεται η άνοδος όλα παίζουν ρόλο, όποιος κέρδιζε θα ανέβαινε, ανέβηκε η Καρπερή, έτσι είναι η μπάλα. Για την ώρα οι αριθμοί δείχνουν ότι είμαστε καλοί, αλλά θα κάνουμε ταμείο στο τέλος του πρωταθλήματος. Αν όντως συνεχίσουμε έτσι, δύσκολα θα χαθεί η άνοδος. Κρατήσαμε τον κορμό, ενισχυθήκαμε εκεί που έπρεπε, η διοίκηση είναι κοντά, έχουμε καλό κλίμα και όλα αυτά συντελούν στο ότι γίνεται. Ο κόσμος είναι ιδιόρρυθμος στο Σιδηρόκαστρο, αλλά βλέπω να υπάρχει ένας ενθουσιασμός από την πορεία της ομάδας και έρχεται στο γήπεδο”.

Για τους συνδιεκδικητές του τίτλου:

“Αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα και έμπαινε αυτή η 6αδα στα play off θα έλεγα ότι όλες οι ομάδες είναι καλές. Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Το Χρυσό το βλέπω ότι έχει καλή ομάδα στο ψηλό παιχνίδι, ο Λιθότοπος έχει καλό κέντρο, ο Σκοπός με εντυπωσίασε γιατί έχει πολλά τρεξίματα, όλοι έχουν καλά στοιχεία. Σαν σύνολο όμως νομίζω είμαστε καλύτεροι, το λέει και η βαθμολογία”.

Για το που θα κριθεί η άνοδος:

“Η άνοδος θα κριθεί στην διάρκεια και αν συνεχίσουμε να είμαστε όπως αυτή την στιγμή, νομίζω εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Υπάρχουν βέβαια και αστάθμητοι παράγοντες. οπότε ποτέ δεν ξέρεις”.

Για το ματς με την ομάδα που τον ανέδειξε, τον Οδυσσέα Αναγέννησης:

“Συνήθισα τον Οδυσσέα να πρωταγωνιστεί και με κόσμο στο πλευρό του. Δεν θέλω να δω ότι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας γιατί με στεναχωρεί, θέλω να κρατήσω το θετικό, ότι είδα παιδιά από το χωριό να παίζουν στην ομάδα και σε 2-3 χρόνια μπορεί να ξαναφέρουν την ομάδα ψηλά”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr