Καραμπετάκης: «Πολύ καλή ομάδα η Αλεξανδρούπολη FC – Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες»

Καραμπετάκης: «Πολύ καλή ομάδα η Αλεξανδρούπολη FC - Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες»

Ανοιχτό παιχνίδι σε όλα τα αποτελέσματα χαρακτήρισε ο προπονητής του Παραλιμνίου, Νίκος Καραμπετάκης, αυτό με την Αλεξανδρούπολη FC, δηλώνοντας όμως πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα και πως έχουν δουλέψει αρκετά μέσα στην εβδομάδα πάνω στον αντίπαλο.

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στον Άρη Αβάτου, ο Απόλλων Παραλιμνίου, ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι εκτός έδρας, αυτό κόντρα στην Αλεξανδρούπολη FC.

O προπονητής του Απόλλωνα, μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τονίζοντας πως όλοι είναι έτοιμοι και θα πάνε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ενώ για τους στόχους της ομάδας φέτος δήλωσε πως κοιτάνε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη FC: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή κόντα στην Αλεξανδρούπολη FC. Είναι μια ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις και είναι από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Μια ομάδα που αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη πόλη και μεέις προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα. Το ευχάριστο είναι πως δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών. Όλοι οι παίκτες μας είναι έτοιμοι κανονικά. Έχουμε δουλέψει αρκετά πάνω στον αντίπαλο και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι: «Το παιχνίδι είναι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και θα κριθεί στην λεπτομέρεια. Στην δύναμη και στη θέληση που θα δείξουν οι παίκτες. Είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό για όλα τα αποτελέσματα και συνήθως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Για τους στόχους της ομάδας φέτος: «Το Παραλίμνιο είναι μια ομάδα που πάντα βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ευχάριστο που ξεκινήσαμε με νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό».

Share