Καραμπετάκης: «Παιχνίδι δύο όψεων – Μας προβληματίζει το δεύτερο ημίχρονο»

Καραμπετάκης: «Παιχνίδι δύο όψεων - Μας προβληματίζει το δεύτερο ημίχρονο»

Για παιχνίδι δύο όψεων έκανε λόγο ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Νίκος Καραμπετάκης, με την Αλεξανδρούπολη FC, όπου η ομάδα των Σερρών γνώρισε την ήττα με 2-0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Αλεξανδρούπολη FC: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε αρκετά καλά, είχαμε τον έλεγχο, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και κάποιες ευκαιρίες για γκολ, με μια πολυ κλασική ευκαιρία με ένα πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Φαινόταν ότι ελέγχαμε το παιχνίδι και ήμασταν αρκετά καλοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε τόσο καλοί. Ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο, μππήκε πιο δυνατά και ήταν καλύτερος στις προσωπικές μονομαχίες. Σε μια στιγμή αδράνειας δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο μας επηρρέασε αρκετά. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στην συνέχεια, αλλά σε μια αντεπίθεση δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Εμείς κρατάμε την προσπάθεια των παιδιών. Νομίζω πως η προσέγγιση των παιδιών και το πως παρουσιαστήκαμε στην αρχή, ήταν αρκετά καλά. Μας προβληματίζει και πάλι το δεύτερο ημίχρονο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσουμε».

Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα στα δύο ημίχρονα των δύο πρώτων αγωνιστικών: «Είναι κάτι που μέσα από την προπονητική διαδικασία θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Πολλές φορές είναι ότι παίζει και ο αντίπαλος. Σίγουρα ο αντίπαλος βγάζει κάποια αντίδραση. Νόμίζω πως σε αυτή την αντίδραση του αντιπάλου, εμείς δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε και αυτό είναι που πρέπει να διορθώσουμε.»

Για την επόμενη αγωνιστική με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου: «Είναι δύσκολο παιχνίδι με την Δόξα Σιδηροχωρίου, αλλά είναι ευχάριστο, όταν χάνεις ένα παιχνίδι, μετά από τρεις μέρες να παίζεις ένα άλλο. Αυτό σε κάνει να ξεχνάς το παιχνίδι που πέρασε και να βγάλουμε την αντίδραση μας και να φτάσουμε στη νίκη».

Για τα φαβορί με την μέχρι στιγμής εικόνα των ομάδων αυτές τις δύο αγωνιστικές: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για φαβορί. Πιστεύω πως μετά την 7η-8η αγωνισιτκή θα μπορέσουμε να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες και νομίζω πως κάθε Κυριακή, πολλά παιχνίδια θα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Share