Καραθανάσης στο “SSN”: “Ένα τηλέφωνο και έρχομαι να συζητήσουμε…!”

Καραθανάσης στο "SSN": "Ένα τηλέφωνο και έρχομαι να συζητήσουμε...!"

Μπορεί η τελευταία επιστολή του Χρήστου Καραθανάση να έδειχνε πως δεν έχει διάθεση νέων διαπραγματεύσεων, μετά τη νέα πρόταση του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός, ωστόσο ο Σερραίος επιχειρηματίας σε επικοινωνία που είχε μαζί του το “SSN” αφήνει… ανοιχτή την πόρτα και για 3ο “επεισόδιο”, περιμένοντας μια απλή κίνηση καλής θέλησης από την διοίκηση του Ερασιτέχνη. Ποια είναι αυτή;

“Ένα τηλέφωνο και έρχομαι να κάτσουμε να συζητήσουμε” είπε χαρακτηριστικά, αφού πρώτα σημείωσε πως η επιστολή του Ερασιτέχνη προς τον ίδιο το πρωί της Πέμπτης ήταν προσβλητική και επεσήμανε πως όλη αυτή η διαδικασία με την ανταλλαγή επιστολών δεν βοηθά στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Άλλωστε η αλήθεια είναι πως τέτοιες συμφωνίες έχουν θετική κατάληξη μόνο όταν οι διαπραγματεύσεις γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο.

Μάλιστα, το σκέλος της πρότασης του Μ.Γ.Σ να καταβάλει άμεσα 50.000 ευρώ και να υποδείξει εγκαταστάσεις στις οποίες θα στεγάζονται οι ακαδημίες άμεσα τον βρίσκει κάθετα αντίθετο, ως προς το δεύτερο σκέλος, καθώς επιθυμία του ήταν, πέρα από τη δεδομένη πρόθεση καταβολής των χρημάτων που απαιτούνται για να σπάσει η σύμβαση με τον Πήγασο, να συζητήσει με το Δ.Σ, πιθανόν και με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, τις επιλογές που υπάρχουν για γήπεδα, έτσι ώστε παράλληλα με το ανδρικό τμήμα να υπήρχε προετοιμασία και για αυτό το θέμα.

Οπότε σε θεωρητικό επίπεδο η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη για τον ίδιο που περιμένει τις κινήσεις του Ερασιτέχνη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr