Καρέ μεταγραφών για τον Ορφέα Ν.Σκοπού

Καρέ μεταγραφών για τον Ορφέα Ν.Σκοπού

Με γνώμονα μια ανταγωνιστική ομάδα που θα καταφέρει να “σώσει” την χρονιά στην Γ’Εθνική , αλλά κύριο μέλημα να βγουν νεαροί ταλαντούχοι αθλητές ο Ορφέας προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων αθλητών. Πρόκειται για 3 φοιτητές κάτω των 20 χρονών (πρωτοετείς-δευτεροετείς) και έναν μαθητή.

Πιο συγκεκριμένα παίχτες του Ορφέα Ν.Σκοπού που μάλιστα έχουν τεθεί ήδη στην διάθεση του Κ.Σίσκου είναι ο Θεοδόσης Γάτος , ο οποίος αγωνίζεται στην θέση “5”  και προέρχεται από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ο Θανάσης Σίμος που ανήκε στην ομάδα του Λαγκαδά αγωνιζόμενος στην θέση του power forward . Αυτοί οι δυο αθλητές αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα να “θωρακίσει” την ρακέτα της. Όμως οι κινήσεις του Ορφέα δεν σταματούν εδώ με τον Κώστα Θεοδωρόπουλο να έρχεται να βοηθήσει στην νευραλγική θέση του playmaker έχοντας εμπειρία από την Γ’Εθνική (ΓΑΣ Κομοτηνής). Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του Σίσκου είναι ο νεαρός καλαθοσφαιριστής Νίκος Φραντζέσκος ο οποίος αγωνιζόταν στα παιδικό-εφηβικά τμήματα του Α.Ο.Σ .

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr