Κανονικά στο Παραλίμνιο το ματς Κυπέλλου με τον Αιγινιακό

Κανονικά στο Παραλίμνιο το ματς Κυπέλλου με τον Αιγινιακό

Στη φυσική του έδρα, στο Δημοτικό γήπεδο Παραλιμνίου θα υποδεχθεί ο Απόλλων τον Αιγινιακό στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας την προσεχή Κυριακή 16/9 στις 16:30.

Παρ’ ότι στην ανακοίνωση των διαιτητών αναφέρεται ότι η έδρα του παιχνιδιού θα είναι το Δημοτικό γήπεδο Σερρών, το ματς θα γίνει στο Παραλίμνιο κι αυτό εξαιτίας των έργων που γίνονται αυτή τη στιγμή στο γήπεδο της πόλης, προκειμένου να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα ματς του Πανσερραϊκού από τις 30/9 και η κατάσταση αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η Ε.Π.Σ.Σερρών ενημέρωσε και την ΕΠΟ για το τι ακριβώς συμβαίνει και έτσι υπήρξε συναίνεση για να διεξαχθεί το ματς στο Παραλίμνιο, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης του στους ομίλους του Κυπέλλου θεωρείται δεδομένο πως θα δώσει τα ματς στο Δημοτικό γήπεδο, το οποίο άλλωστε έχει δηλώσει και ως δεύτερη του έδρα. 

Διαιτητής ορίστηκε ο Τσακαλίδης από το σύνδεσμο Χαλκιδικής, με βοηθούς τους Αρμακόλα από το σύνδεσμο Κυκλάδων και τον Μαλανδρή από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr