Καμία απόφαση για την ένσταση του Οδυσσέα – Χωρίς Επίλεκτη το Σαββατοκύριακο

Καμία απόφαση για την ένσταση του Οδυσσέα - Χωρίς Επίλεκτη το Σαββατοκύριακο

Χωρίς να παρθεί κάποια απόφαση ολοκληρώθηκε το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σερρών που έγινε με αφορμή την ένσταση του Οδυσσέα Αναγέννησης κατά του κύρους του αγώνα Ασπίς Δραβήσκου-Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής. Η Πειθαρχική Επιτροπή μελέτησε την καταγγελία, στην οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ το ματς χαρακτηρίζεται στημένο και την Πέμπτη θα καλέσει ενώπιον της τους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας των οποίων τα ονόματα συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν ως μάρτυρες μήπως και ξεδιαλύνει το τοπίο.

 

Θυμίζουμε πως η καταγγελία του Οδυσσέα αναφέρει πως υπάρχουν μαρτυρίες παικτών της Καρπερής ότι τους ζητήθηκε να κάτσουν να χάσουν προκειμένου να ευνοηθεί η Ασπίς Δραβήσκου με τη νίκη και να μπει αυτή στα play off αντί των “Ποντίων”.

 

Mάλιστα κατατέθηκαν και υπομνήματα από την πλευρά του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής με δηλώσεις παικτών πως έχουν άγνοια για τα όσα τους καταγγέλουν και δεν άκουσαν τίποτα μεμπτό.

 

Μάλιστα η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Σ ζήτησε και το DVD του αγώνα, καθώς είχε κάμερα στο γήπεδο, προκειμένου να μελετήσει την εικόνα και να βγάλει συμπεράσματα αν και δεν μπορεί να πει ξεκάθαρα κάποιος ότι τόσο το σκορ, όσο και η εξέλιξη του αγώνα αποτελούν επιλήψιμα στοιχεία.

 

Όπως και να έχει το μόνο σίγουρο είναι πως όσο η υπόθεση μένει ανοιχτή δεν μπορούν να γίνουν κληρώσεις και επομένως δεν θα υπάρχει και αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο στην Επίλεκτη Κατηγορία και σε αντίθεση με πέρυσι που έπρεπε να δηλωθεί πρωταθλητής μέχρι κάποια ημερομηνία, φέτος δεν υπάρχουν όρια αφού αυτός βγαίνει απευθείας στην Γ΄ Εθνική.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr