Καλύτερο το Ρούπελ κέρδισε εύκολα την Α.Ε.Σ !

Καλύτερο το Ρούπελ κέρδισε εύκολα την Α.Ε.Σ !

ΡΟΥΠΕΛ  66-55  Α.Ε.Σ

 

Οι Σιδηροκαστρινοί ήταν οι μεγάλοι νικητές στο Σερραϊκό ντέρμπι με την Α.Ε.Σ και πλέον τους έφτασαν στις δυο νίκες στο πρωτάθλημα. Το σύνολο του Νίκου Κηρύκου παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ σε μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού έδειξε το πόσο ήθελε το συγκεκριμένο παιχνίδι και παρά την σημαντική απουσία του Παπαδόπουλου έφτασε στο δεύτερο φετινό νικηφόρο αποτέλεσμα. 

Με εκρηκτικό ξεκίνημα, το Ρούπελ ξέφυγε με το “καλημέρα” ολοκληρώνοντας το δεκάλεπτο στο +13 (21-8). Στην δεύτερη περίοδο η χαλάρωση των γηπεδούχων επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να μπουν στο παιχνίδι με το ημίχρονο να κλείνει στο 32-27.

 Στο τρίτο δεκάλεπτο, το Ρούπελ μπήκε αποφασιστικά και εξασφάλισε μια σημαντική διαφορά 12 με 15 πόντους, την οποία δεν έχασε σε κανένα σημείο με την Α.Ε.Σ να αδυνατεί να γυρίσει στην αναμέτρηση.

Διαιτητές: Γιαννούλης-Καντζουρίδης

Τα δεκάλεπτα: 21-8,32-27,49-38,66-55.

Ρούπελ (Κηρύκος): Ιωαννίδης 5(1),Χαραλαμπίδης 2,Πολεμαρχάκης,Καμπέρης,Ψαρράς 2,Γιαννάτος 18,Στάσας 3, Αναστασιάδης,Τάσκος 9,Πεχλιβάνος 17,Χριστοφορίδης 10.

Α.Ε.Σ (Ιωσηφίδης): Γιαννούλης 5,Δημάδης 12,Δούκας 6(1),Μαντζαρίδης,Ποργιόπουλος, Καντάς,Νικολαϊδης 8,Δούκας Δ. 3,Γούνας 11,Ζαρίμπας 10.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr