Καλύτερη αντιμετώπιση από τους διαιτητές απαιτεί το Ρούπελ

Καλύτερη αντιμετώπιση από τους διαιτητές απαιτεί το Ρούπελ

Μετά τα όσα έγιναν στην χθεσινή αναμέτρηση, που διεξήχθη στον ΟΒΑ Σερρών ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και το Ρούπελ (επικράτησε ο Πανσερραϊκός με 77-64) η διοίκηση του Ρούπελ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας απαιτεί καλύτερη αντιμετώπιση από τους διαιτητές.

“Το Δ.Σ του Α.Γ.Σ Ρούπελ Σιδηροκάστρου διαμαρτύρεται…

Είμαστε έντονα προβληματισμένοι μετά και την χθεσινή σφαγιαστική διαιτησία του αγώνα μεταξύ του Πανσερραϊκού και της ομάδας μας. Για πολλοστή φορά αδικηθήκαμε κατάφωρα και δεν αξίζει να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες αγωνιστικού τύπου για το πως αλλοιώθηκε το χθεσινό αποτέλεσμα. Πρωταγωνιστές πρέπει να είναι μόνο οι παίχτες και κανείς άλλος…
Το Ρούπελ δεν ζητά,αλλά απαιτεί καλύτερες διαιτησίες και ας κερδίζει στο τέλος ο καλύτερος. Υπηρετούμε το ΜΠΑΣΚΕΤ από το 1973 και είμαστε ιδρυτικό μέλος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όταν κάποιοι από αυτούς δεν είχαν γεννηθεί… και κάποιοι άλλοι δεν γνωρίζανε τι χρώμα έχει η μπάλα. Έχοντας παίξει σε χώμα και σε άσφαλτο για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε εδώ και τόσα χρόνια, απαιτούμε σεβασμό από όλους στην ιστορία της ομάδας μας.
Όποιος δεν σέβεται αυτή, τότε χάνεται. Οι αρκετοί φίλαθλοι που ήταν χθες στο κλειστό της Ομόνοιας είδαν πολλά… και ας προβληματιστούν εκατέρωθεν…τώρα είμαστε εμείς τα θύματα (για ακόμη μια φορά) αύριο… ?

Το Δ.Σ του Α.Γ.Σ Ρούπελ Σιδηροκάστρου”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr