Καλό παράδεισο Κυρ-Στέφανε! Η παρέα των Πανσερραϊκών λιγόστεψε απόψε!

Καλό παράδεισο Κυρ-Στέφανε! Η παρέα των Πανσερραϊκών λιγόστεψε απόψε!

Απροσδόκητα, έφυγε απο κοντά μας, ένας Πανσερραϊκός, όσο λίγοι, ο Στέφανος Μπιντανάκης. Ένα μούδιασμα επιπλέον, σε αυτές τις δύσκολες ήμερες που περνάμε παγκοσμίως, με την απώλεια ενός ανθρώπου, που γνωρίζαμε επι χρόνια, αφού μας υποδεχόταν στο «σπίτι» του…τα αποδυτήρια του Πανσερρακού, κάθε Κυριακή!

Ο φανατικός Πανσερραϊκός, που ανέλαβε την θέση του φροντιστή των «κόκκινων», γνωρίζοντας καλά την δουλειά έχοντας καθαριστήριο, το 1995, συνταξιοδοτήθηκε απο αυτή την θέση πριν περίπου 5 χρόνια και έζησε κοντά στην ομάδα, καλές και κακές ιστορίες, που δύσκολα άλλος θα ζήσει. Έφυγε απο κοντά μας, σαν «λιοντάρι» πολεμώντας …για ένα μήνα την ρημάδα την αρρώστια που δεν γλύτωσε σχεδόν κανείς!

Τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας του ‘SSN’  τον γνώριζαν πολύ καλά και έχουν περάσει αρκετές στιγμές ανάμεικτων συναισθημάτων, συζητώντας μαζί του για τον Πανσερραϊκό, άλλωστε πριν αναλάβει την θέση του φροντιστή στην ομάδα, ήταν ανταποκριτής και έκανε τηλεοπτικής εμφανίσεις ως αθλητικός συντάκτης σε τοπικά μέσα της εποχής.

Εκφράζουμε βαθύτατα την θλίψη μας, στους αγαπημένους του συγγενείς και στον ανιψιό του Άρη Μπιντανάκη, που τον διαδέχθηκε στα «κόκκινα αποδυτήρια».

Ως δικό μας φόρο τιμής στον Κυρ-Στέφανο, θυμίζουμε μια ανάρτηση και ένα βίντεο του 2013, της ιστοσελίδας μας και του συντάκτη Κώστα Αδάλη, απο το νικηφόρο τελικό της Ριζούπολης για τον Πανσερραϊκο, κόντρα στον Παναιτώλικο (1-0) σε επίπεδο νέων.

*Ευχαριστούμε τον φίλο και συνάδελφο Βασίλη Αναστασιάδη για το φωτογραφικό υλικό απο το πλούσιο αρχείο του!

Επίσης συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κόκκινων».

Αναλυτικά:

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την θλίψη της οικογένειας του Πανσερραϊκού, για την ξαφνική απώλεια του επί χρόνια συνεργάτη και φροντιστή της ομάδας, Στέφανου Μπιντανάκη.  

Τόσο η Διοίκηση, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτίουν φόρο τιμής, σε έναν αγνό Πανσερραϊκό, που τίμησε τα χρώματα της ομάδας μας, όσο κανείς, προετοιμάζοντας τις στολές των ποδοσφαιριστών και τα ρούχα των προπονητών από την σεζόν 1995-96, έως την συνταξιοδότηση του.

Ενώ παρέμεινε από αγάπη και ενδιαφέρον και λίγο μετά από αυτήν, δίνοντας την σκυτάλη στον ανιψιό του, Άρη Μπιντανάκη, νυν φροντιστή του Πανσερραϊκού.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους, του.

Ως ύστατο χαίρε σας θυμίζουμε την εμβληματική φιγούρα του στα αποδυτήρια της ομάδας μας, μέσα από ενα πανηγυρικό βίντεο ανόδου την ιστορική σεζόν 2007-2008. Κυρ-Στέφανε να πανηγυρίζεις πάντα απο ψηλά για την Πανσερραϊκάρα μας!

https://youtu.be/40kljJP_XwA

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr