Καλεί Δ.Σ ο Κοράκης και εκπέμπει σήμα για συμπαίκτη…

Καλεί Δ.Σ ο Κοράκης και εκπέμπει σήμα για συμπαίκτη...

Ιδιαίτερα καθοριστικές αναμένεται να είναι οι επόμενες μέρες για το… αύριο του Πανσερραϊκού, αφού η καρό σημαία έπεσε για τους “κόκκινους” μετά το ματς κόντρα στον Κισσαμικό και για ακόμη ένα καλοκαίρι το θέμα που θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον είναι η διοικητική υγεία που αναζητά η ΠΑΕ. Ο Χρήστος Κοράκης αναμένεται να ζητήσει να πραγματοποιηθεί Δ.Σ. προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν το πως θα κυλήσει πλέον η ομάδα.

 

Ο ίδιος είχε υποσχεθεί από την στιγμή που θέλησε να αναλάβει μόνος του το βαρύ φορτίο να τρέξει την ομάδα σε μία Football League με κανένα απολύτως έσοδο φέτος πως ο Πανσερραϊκός σε αντίθεση με άλλους θα ολοκληρώσει την χρονιά. Και έτσι έγινε… Μπορεί σε άλλες εποχές αυτό να ήταν το αυτονόητο, αλλά όχι στο ελληνικό ποδόσφαιρο του 2017, εκεί όπου δύο ομάδες που μέχρι πριν από ένα χρόνο αγωνιζόταν στην Σούπερ Λίγκ με έσοδα εκατομμυρίων, φέτος δεν μπόρεσαν να βγάλουν τη χρονιά και αποχώρησαν!

Ο Χρήστος Κοράκης είναι πεπεισμένος πως έδωσε πολλά και ψυχικά και οικονομικά και δεν μπορεί να αναλάβει και πάλι μόνος του την ομάδα, σχολιάζοντας στο περιβάλλον του και την κριτική που έχει δεχθεί η διοίκηση από τον κόσμο και όχι μόνο για όσα έκανε και δεν έκανε.

 

Αυτό που λέγεται σε πρώτη φάση είναι πως θα προσπαθήσει να αναζητήσει κάποιον συμπαίκτη προκειμένου να τρέξουν μαζί την ομάδα και αν αυτός δεν βρεθεί κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως όποτε ρωτήθηκε για σχετικό ενδιαφέρον, ο Χρήστος Κοράκης είπε πως πάντα υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον Πανσερραϊκό. Ίδωμεν…

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr