Καλή εμφάνιση για την νεανική ομάδα της Α.Ε.Σ παρά την ήττα !

Καλή εμφάνιση για την νεανική ομάδα της Α.Ε.Σ παρά την ήττα !

Α.Ε.Σ  61-73  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα πατάει το νεανικό σύνολο του Σταύρου Ιωσηφίδη, το οποίο παρά την νέα ήττα δείχνει να βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Η Α.Ε.Σ αντιμετώπισε τον πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα Αστέρα Καβάλας και πάλεψε για την έκπληξη,αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν εξαιρετικά στο παρκέ και αιφνιδίασαν τους Καβαλιώτες με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 17-12 υπέρ της Α.Ε.Σ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, άλλαξε άρδην η εικόνα της αναμέτρησης και ο Αστέρας με καλό μπάσκετ κατάφερε να πάρει τα ηνία με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 24-32. Οι παίχτες του Ιωσηφίδη προσπάθησαν να επανέλθουν στο παιχνίδι, όμως οι παίχτες του Καμαράκη έβρισκαν λύσεις και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα με το τελικό 61-73 να κρίνεται δίκαιο.

Διαιτητές: Καντζουρίδης-Δαρνάκας

 Τα δεκάλεπτα: 17-12,24-32,40-50,61-73.

Α.Ε.Σ (Ιωσηφίδης): Γιαννούλης,Δημάδης 5,Δούκας Β. 11(1),Κυρίτσης 11(1),Ποργιόπουλος 6(2),Δούκας Δ. 2, Αποστολίδης 2,Τσιάρας 2,Κοβανίδης 2,Σαμαράς 10(2),Γούνας 2,Ζαρίμπας 8(2).

Αστέρας Καβάλας (Καμαράκης): Δερβεντζής,Σαμαράς 6,Ζωηρός 10,Μοσχόπουλος Γ.,Φασούλας,Αρβανιτάκης 4, Σουλίδης 5,Χαριζάνης 23(1),Μοσχόπουλος Ι.,Μπορμπίδης 25.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr