Κακιούζης στο SSN: Δουλεύουμε πολύ και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε φορά!

Κακιούζης στο SSN: Δουλεύουμε πολύ και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε φορά!

Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο της ομάδας του κόντρα στην Προσοτσάνη (Την “σκόρπισε” και έστειλε ηχηρό μήνυμα η Α.Ε.Σ! ) ο προπονητής της Α.Ε.Σ, Γιάννης Κακιούζης μίλησε στο SSN για την σημαντική αυτή νίκη όπως και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά…

– Ποια ήταν τα “κλειδιά” μιας τόσο άνετης και ευρείας νίκης απέναντι σε μια ομάδα με καλύτερη βαθμολογική θέση;

Να είμαστε πιεστικοί πολύ πάνω στην μπάλα, να μην κυκλοφορούν εύκολα την μπάλα,να κλείσουμε όλους τους διαδρόμους ,να πάρουμε τα ριμπάουντ, γιατί στο πρώτο ματς μας πήραν πολλά επιθετικά ριμπάουντ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό.. να βρούμε εύκολα σουτ..
Μετά το πρώτο 5λεπτο τα κάναμε όλα αυτά και βρήκαμε πολλές λύσεις και εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό.. δεν θέλαμε να πάμε σε σετ επιθέσεις, γιατί η Προσοτσάνη είναι καλή σε αυτό το παιχνίδι.. εξάλλου αυτό είναι και το παιχνίδι μας.. να χτυπάμε με πολλούς αιφνιδιασμούς.

– Τι πρέπει να κρατήσετε από το συγκεκριμένο παιχνίδι και τι είναι αυτό που επιδέχεται περαιτέρω βελτίωση;

Την διάθεση, θέληση που είχαμε σε όλο το ματς.. και στην άμυνα κι στην επίθεση..
Χρειαζόμαστε σε αρκετούς τομείς δουλειά κι βελτίωση.. και ο στόχος μας σε κάθε ματς κι κάθε προπόνηση είναι να κάνουμε μισό βηματάκι μπροστά από την προηγούμενη φορά.

– Τι να περιμένουμε στην πορεία από την Α.Ε.Σ, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στα playoffs;

Στόχος της ομάδας είναι όπως προείπα να βελτιωνομαστε στην ατομική τεχνική κυρίως ,και να προσπαθούμε να βγάζουμε τα νέα πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση, στο παιχνίδι.. να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά να μην τον φοβόμαστε.. να γίνομαστε καλύτερη ομάδα..να διασκεδάζουμε κι να χαιρόμαστε που βρισκόμαστε όλοι μαζί μέσα στο γήπεδο . Ο στόχος της αναπτυξιακής ομάδας απ’ την αρχή ήταν να βοηθήσουμε τα παιδιά με όποιον τρόπο μπορούμε , δεδομένου και της δύσκολης χρονιάς με τις πανελλήνιες, να συνδυάσουν μπάσκετ κι διάβασμα.. Κάνουμε 2 και 3 πρωινές πριν το σχολείο κάθε βδομάδα.. κι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που όταν δεν κάνουμε πρωινή για να ξεκουραστούν στεναχωριουνται.. Προσπαθούν κι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε μέρα κι ας τους πιέζω στην προπόνηση πάρα πολύ μερικές φορές.. με λίγα λόγια είμαστε μέσα στον στόχο που είχαμε θέσει μαζί με την διοίκηση όταν δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα.. η οποία διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα πάντα και την παρακολουθεί σε όλα τα ματς. Θέλουμε αρκετή δουλειά σε ότι αφορά την τακτική κι την τεχνική,αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο.. και είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος για την προσπάθεια όλων των παιδιών.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr