ΓΣ Σέρρες: «Αν αυτή είναι η φίλαθλη ιδέα του Πανσερραϊκού, λυπούμαστε πολύ!»

ΓΣ Σέρρες: «Αν αυτή είναι η φίλαθλη ιδέα του Πανσερραϊκού, λυπούμαστε πολύ!»

Ανακοίνωση απο την ομάδα του Γ.Σ. Σερρών μετά το ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό που καυτηριάζει συμπεριφορές της κόκκινης κερκίδας.

«Το χθεσινό τοπικό ντέρμπι κερδήθηκε από τον συμπολίτη Πανσερραϊκό δίκαια, χωρίς να μειώνει την αγωνιστικότητα και το πάθος μας, μιας και η ήττα προήλθε στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα από άστοχες επιλογές και έλλειψη καθαρού μυαλού των παικτών μας.

Δεν συναινούμε όμως και καταδικάζουμε την απρεπή συμπεριφορά των φιλάθλων του Πανσερραϊκού με χυδαιολογίες προς τους καλαθοσφαιριστές μας και απρεπή συμπεριφορά στον φίλαθλο κόσμο μας, που αν μη τι άλλο αποτελούνταν από τους νεαρούς αθλητές των ακαδημιών μας.

Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς ήταν οι μικροί μας φίλαθλοι-παίκτες, να αποχωρήσουν απογοητευμένοι.

Αν αυτή είναι η φίλαθλη ιδέα του Πανσερραϊκού, λυπούμαστε πολύ.

Εμείς θέλουμε έναν υγιή και φίλαθλο κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ και έρχεται στο γήπεδο να χαρεί το όμορφο παιχνίδι και των δυο αγωνιζομένων ομάδων.

Τα καπνογόνα (απαγορεύονται σε αγωνιστικούς χώρους) και οι χυδαιολογίες δεν μας αρμόζουν ως σύλλογο και δεν τα επιδιώκουμε, αλλά και δεν πρέπει και για την ιστορική ομάδα του Πανσερραϊκού.

Ευχόμαστε στον Πανσερραϊκό καλή συνέχεια στην τελική φάση».

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr