Κακή ήττα και ξεκίνημα με το αριστερό για το Ρούπελ !

Κακή ήττα και ξεκίνημα με το αριστερό για το Ρούπελ !

ΡΟΥΠΕΛ  64-69  ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

 

Μια αναπάντεχη ήττα γνώρισε το Ρούπελ στην έδρα του από τον πολύ καλό Ηρακλή Καβάλας και έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες είχε για την τετράδα παρότι απομένουν 11 παιχνίδια, καθώς έμεινε 3 ήττες πίσω από τον Ορφέα Ν.Σκοπού. Σε ένα παιχνίδι, που ήταν συνεχώς ντέρμπι, το Ρούπελ κατάφερε να προηγηθεί με 64-60 2’5 πριν το τέλος, αλλά ένα σερί 0-9 (9/10 βολές οι φιλοξενούμενοι) δεν βρήκε απαντήσεις και έδωσε στους Καβαλιώτες μια μεγάλη νίκη. 

Το σερί που είχε “χτίσει” το σύνολο του Νίκου Κηρύκου έσπασε σήμερα, αφού στο 64-62 οι γηπεδούχοι αστόχησαν σε τρία σερί λέι άπ και έκτοτε “κόλλησαν” για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ από την γραμμή της φιλανθρωπίας, όπου οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ ψύχραιμοι και εύστοχοι. Μέτρια εμφάνιση από όλη την ομάδα, που φάνηκε επηρεασμένη από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ακολουθεί το εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι με την Ηράκλεια την ερχόμενη αγωνιστική.

Τα δεκάλεπτα: 14-18,34-35,51-50,64-69.


Ρούπελ (Κηρύκος): Παπαδόπουλος 12(1),Ιωαννίδης,Ψαρράς 6,Γιαννάτος 21(1),Στάσας 10, Πολεμαρχάκης, Τάσκος 7,Πεχλιβάνος 8,Χριστοφορίδης.

Ηρακλής Καβάλας : Πίγκας 17(2),Γοργίας,Κύρου 13,Ισακίδης 14(2),Χατζημόσχου 23(1),Ζούπας,Μπέρμπερης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr