Και όμως μπορούν να κάνουν ανανεώσεις οι μη αδειοδοτημένοι…!

Και όμως μπορούν να κάνουν ανανεώσεις οι μη αδειοδοτημένοι...!

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε αναφέρει πως παρά τα όσα είχαν κυκλοφορήσει για τους περιορισμούς των ομάδων που δεν πήραν αδειοδότηση, στον Πανσερραϊκό είχαν εξασφαλίσει τα “ναι” παικτών από το περσινό ρόστερ προκειμένου να παραμείνουν στην ομάδα και προφανώς κάτι παραπάνω γνώριζαν! Αυτό αποδεικνύεται από το έγγραφο που παρουσίασε το flnews.gr σύμφωνα με το οποίο υπάρχει η δυνατότητα ανανεώσεων!

H Επιτροπή Ιδιότητας μεταγραφών της ΕΠΟ απέστειλε στη Football League ένα έγγραφο, με αφορμή την απόφαση που είχε παρθεί για μη αδειοδοτημένες ομάδες. Τι απόφαση είναι αυτή; Ιδιαιτέρως σημαντική, αφού τους επιτρέπει να πραγματοποιήσουν ανανεώσεις συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές που ήταν στα ρόστερ τους την περασμένη αγωνιστική περίοδο και των οποίων τα συμβόλαια έληγαν στις 30/6/2017.
Επίσης, στην απόφαση, επισημαίνεται ότι οι ομάδες που δεν πέρασαν επιτυχώς από τη διαδικασία της αδειοδότησης, μπορούν να αποκτούν ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών. Δεν αναφέρεται αναλυτικά, όμως, το όριο για τους συγκεκριμένους παίκτες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μιλάμε για αυτούς που έχουν γεννηθεί από 1/1/1994 και νωρίτερα.

Αυτό σημαίνει πως ανοίγει και επισήμως ο δρόμος για την παραμονή των Ρίστιτς, Σιάκκα, Βοσκόπουλου, Ρούτση, Τσιμίκα, Γκούρτσα και Ιωαννίδη και ουσιαστικά οι “κόκκινοι” περιμένουν να μάθουν αν θα περάσει η πρόταση του ΠΣΑΠ για απόκτηση παικτών κάτω των 25 ή θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές μόνο κάτω των 23.

πηγή:flnews.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr