Και τυπικά ο Αναστασόπουλος στον Πανσερραϊκό

Και τυπικά ο Αναστασόπουλος στον Πανσερραϊκό

Την πρώτη του μεταγραφή για τον Ιανουάριο ολοκλήρωσε και τυπικά ο Πανσερραϊκός, ο οποίος έκανε δικό του τον Βαγγέλη Αναστασόπουλο. Το μόνο που απέμενε ήταν να υπογράψει ο παίκτης και αυτό έγινε την Τετάρτη, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Έτσι ο 23χρονος πρώην παίκτης των Τρικάλων τίθεται στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη και θα αποτελέσει άλλη μία λύση στον χώρο του κέντρου, εκεί που τα κουκιά ήταν μετρημένα μετά την αποχώρηση και του Τζέσι Φουσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού μέσου Βαγγέλη Αναστασόπουλου. Ενός ταλαντούχου παίχτη που βγήκε από τις ακαδημίες του ΠΑΟ και συνέχισε με πολλές συμμετοχές σε Νίκη Βόλου,Λαμία,Σπάρτη και Τρίκαλα”.

Σύντομα θα κλείσει τυπικά και το θέμα της επιστροφής του Γιώργου Κάκκο. Απομένει να φτάσει η μπλε κάρτα του παίκτη από την Κύπρο και να ρυθμιστούν κάποιες ακόμη λεπτομέρειες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr