Και τυπικά “Αμερικάνοι” Τσιμίκας και Βοσκόπουλος!

Και τυπικά "Αμερικάνοι" Τσιμίκας και Βοσκόπουλος!

Την απόκτηση των Στέργιου Τσιμίκα και Γιάννη Βοσκόπουλου ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη στην Αμερική, Rochester Super 9, με τους δύο εκ των αρχηγών του Πανσερραϊκού στην φετινή περίοδο, να βρίσκουν στην άλλη άκρη του ατλαντικού τον τρόπο να συνεχίσουν να είναι ενεργοί μέχρι τον Αύγουστο, όταν και ολοκληρώνεται εκεί το πρωτάθλημα.

Στις ανακοινώσεις η ομάδα καλωσορίζει τον Στέργιο Τσιμίκα ως “Jimi”, έχοντας μάλλον κατά νου το “Τσίμι” που προφανώς τους είπε ο Παναγιώτης Διλμπέρης και σημειώνοντας πως με την ενεργητική του προσωπικότητα και την ικανότητα του στο σκοράρισμα θα είναι πολύτιμος για την ομάδα. Μάλιστα υπάρχει και βίντεο με το φετινό γκολ κόντρα στον Άρη. Όσο για τον Βοσκόπουλο τονίζεται πως τα φυσικά του προσόντα και η ικανότητα του στο αμυντικό παιχνίδι σε συνδυασμό με την εμπειρία του, τον κάνουν μία ιδανική επιλογή.

Καλή επιτυχία και στους δύο…


Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr