«Και στις γιορτές… είμαστε ομάδα» Αλληλεγγύη απο τον Πανσερραϊκό την ΑΕΣ τον ΓΣ και τον Λευκώνα!

«Και στις γιορτές... είμαστε ομάδα» Αλληλεγγύη απο τον Πανσερραϊκό την ΑΕΣ τον ΓΣ και τον Λευκώνα!

Σε μια σημαντικότατη δράση αγάπης και αλληλεγγύης προχωρά ο μπασκετικός Πανσερραϊκός, μαζί με τις συνεργαζόμενες ομάδες του δήμου Σερρών. Ο Πανσερραϊκός, η ΑΕΣ, ο ΓΣ Σέρρες 2017 και η Αθλητική Ακαδημία Λευκώνα, βοηθούν εμπράκτως συμπολίτες μας, που το έχουν ανάγκη, μέσω των επόμενων αγώνων τους αλλά και μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Η Διοίκηση, το προπονητικό team και οι αθλητές της Ανδρικής Ομάδας του ΜΓΣ Πανσερραϊκός Κρι Κρι σε συνεργασία με τους ιθύνοντες και τις ομάδες της Συμπόρευσης των Σερραϊκών Συλλόγων που έχουν έδρα τον Δήμο Σερρών (ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ΑΕΣ, ΓΣ Σέρρες 2017, Αθλητική Ακαδημία Λευκώνα) οργανώνουν Δράση αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Με το σύνθημα «Και στις γιορτές… είμαστε ομάδα» καλούν όλους του Σερραίους σε συμμετοχή, ώστε φέτος τις γιορτές, η «ομάδα» να γίνει πιο μεγάλη και πιο δυνατή και να στηρίξει οικογένειες, μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιερής Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης.

Στους αγώνες ΑΕΣ – Προσοτσάνη (Σάββατο 18/12/21, 19:00, Κλειστό Ομόνοιας) και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΡΙ ΚΡΙ – Μακεδονικός (Κυριακή 19/12/21, 17:00, ΔΑΚ Κοιλάδας) αντί εισιτηρίου οι πολίτες μπορούν να φέρουν τρόφιμα (ξηρά τροφή, είδη υγιεινής και κουζίνας, παιδικές τροφές κλπ)

Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες με εισιτήριο, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεώς μας.

Αλλά και για όσους δεν καταφέρουν να παραβρεθούν στους αγώνες, η συγκέντρωση τροφίμων θα συνεχίζεται μέχρι την επόμενη Πέμπτη (23/12/2021), στα γραφεία του Πανσερραϊκού στο κέντρο της πόλης (Κερκύρας 2).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr