ΚΑΙ ΠΕΧΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ RELOADED ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ BC !

ΚΑΙ ΠΕΧΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ RELOADED ΣΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ BC !

Παρότι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, και οι δυο αθλητές είναι κλεισμένοι από τον Πανσερραϊκό ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Φ.Κοκολιού συνεχίζει την ενίσχυση της με σκοπό να ανεβάσει το επίπεδο της και να κατορθώσει να πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

ΈΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ FRONTLINE…

Όπως ήταν εδώ και καιρό γνωστό η ομάδα του Πανσερραϊκού αναζητούσε ένα επιπλέον 4άρι και η αλήθεια είναι πως οι δυο πλευρές τα είχαν βρει εδώ και καιρό. Ωστόσο,πλέον είναι φανερό πως ο 21χρονος forward Ραφαήλ Πεχλιβάνος με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας είναι αυτή η επιπλέον λύση στην γραμμή των ψηλών. Ο νεαρός φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Σερρών δουλεύει σκληρά για να δικαιώσει τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού.

**Φώτο-πηγή:www.anexartitos.gr

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ…

Θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως ο έμπειρος guard, Σταύρος Ιωσηφίδης θα επιστρέψει στην ενεργό δράση και θα ενισχύσει τους “κόκκινους”. Ο coach των “λιονταριών” υπολογίζει κανονικά στον πολύπειρο guard, ο οποίος συμμετέχει σε προπονήσεις και φιλικούς αγώνες.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr