Και νέα αναβολή στο Πανσερραϊκός-Λαμία! Πάει για 25/1

Και νέα αναβολή στο Πανσερραϊκός-Λαμία! Πάει για 25/1

Την οριστική αναβολή του αγώνα Πανσερραϊκού-Λαμίας αποφάσισε ο διαιτητής της συνάντησης Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος και την Δευτέρα.

 

Ο Λαρισαίος διαιτητής βρέθηκε μαζί με τις δύο ομάδες στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, έκανε αυτοψία στον αγωνιστικό χώρο και διαπίστωσε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ότι είναι αδύνατη η διεξαγωγή του αγώνα αφού λόγω του πάγου και του χιονιού που υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών. Κάτι αναμενόμενο με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν από το πρωί στις Σέρρες με τη συνεχόμενη χιονόπτωση από το πρωί να έχει κάνει ακόμα πιο κακή την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

 

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος πρέπει να ορίσει τον αγώνα του Πανσερραϊκού με τη Λαμία το επόμενο δεκαπενθήμερο με πιο πιθανή ημερομηνία την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, αφού την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική.

 

πηγή:ert.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr