Και επίσημα στην Επίλεκτη η F.C Serres! Το μήνυμα του Μεταλλίδη…

Και επίσημα στην Επίλεκτη η F.C Serres! Το μήνυμα του Μεταλλίδη...

Στην Επίλεκτη Κατηγορία ανήκει και επίσημα από σήμερα η F.C Serres όντας ουσιαστικά η πρώτη επιλαχούσα από την Ανώτερη Κατηγορία προκειμένου να καλύψει κάποιο κενό που θα προέκυπτε, μετά τη νίκη της στον αγώνα μπαράζ κόντρα στον Θρακικό Άνω Μητρουσίου. Η Ε.Π.Σ.Σερρών ενημέρωσε την ομάδα για την πρόθεση της Ασπίδας Δραβήσκου να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης και έτσι την Τρίτη η F.C Serres κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στα “σαλόνια” του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Δείτε το μήνυμα του προπονητή Λεωνίδα Μεταλλίδη, ο οποίος φυσικά συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας και καλείται να την σχεδιάσει για να συμμετέχει σε μία μεγαλύτερη κατηγορία. Αναλυτικά έγραψε στο Facebook:

“Όταν πριν από ένα χρόνο ακριβώς,στις 1/8/2016, ξεκινούσαμε στην F.C SERRES την προετοιμασία για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχαμε βάλει έναν διπλό στόχο: 1ον να παίξουν τα παιδιά που προήλθαν από την ομάδα νέων και 2ον αυτά τα παιδιά(με την προσθήκη 3-4 έμπειρων ποδοσφαιριστών) να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. . . και οι 2 στόχοι σχεδόν επιτεύχθηκαν. . . Σήμερα 1/8/2017 και επίσημα πλεόν η ομάδα κέρδισε την άνοδο και θα αγωνίζεται στην Επίλεκτη κατηγορία του Σερραικού ποδοσφαίρου.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κύριο Χρήστο Μέγκλα για την εμπιστοσύνη του και την στήριξή του καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που καταφέρανε μέσα από πολύ δουλειά να γίνουν πραγματικοί πρωταγωνιστές και αληθινοί μάγκες, τον Σάκη Τάσσιο για την καθημερινή συνεργασία που είχαμε,τον συνεργάτη,γυμναστή και ποδοσφαιριστή της ομάδος Γιώργο Σίσκο για την βοήθεια του και φυσικά τον αφανή ήρωα της ομάδος,που καθημερινά μας φρόντιζε,Δημήτρη Τσάπο.
Συνεχίζουμε. . . . .”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr