Και επίσημα Κόκκινος στις Μικτές! Ποιοι τον πλαισιώνουν…

Και επίσημα Κόκκινος στις Μικτές! Ποιοι τον πλαισιώνουν...

Η Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Γιάννη Κόκκινου στην τεχνική ηγεσία των Μικτών ομάδων για την περίοδο 2017-18 σημειώνοντας πως θα πλαισιωθεί και από τέσσερις τελειόφοιτους του ΤΕΦΑΑ, αλλά και από έναν επιστημονικό υπεύθυνο! Αναλυτικά:

 

“Στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18, προπονητής των ομάδων ΠΑΙΔΩΝ και ΝΕΩΝ προεπιλογής Εθνικών ομάδων θα είναι ο Κόκκινος Ιωάννης. Είναι απόφοιτος του τμήματος ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ με ειδικότητα ποδοσφαίρου, κάτοχος διπλώματος UEFA A΄ και διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε τμήματα υποδομών ερασιτεχνικών ομάδων όπως επίσης και σε ανδρικά τμήματα. Ο προπονητής θα πλαισιωθεί από τέσσερις τελειόφοιτους του ΤΕΦΑΑ Σερρών, οι οποίοι επίσης αποκτούν την ειδικότητα του ποδοσφαίρου και θα δράσουν επικουρικά στην σωστή λειτουργία των δύο ομάδων. Αξιοσημείωτη θα είναι και η ύπαρξη επιστημονικού υπευθύνου που θα συμπληρώσει την προπονητική ομάδα που θα στελεχώσουν τις δύο ομάδες”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr