Καθυστερεί να ανοίξει το πέταλο, ζήτησε αλλαγές η Αστυνομία…

Καθυστερεί να ανοίξει το πέταλο, ζήτησε αλλαγές η Αστυνομία...

Ούτε στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου, αλλά ούτε και στα επόμενα, σίγουρα μέχρι τον Δεκέμβριο, δεν θα μπορέσουν οι φίλαθλοι του Πανσερραϊκού να βρεθούν και πάλι στο αγαπημένο τους νότιο πέταλο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, καθώς αυτό παραμένει κλειστό μέχρι να δοθεί εκ νέου αδειοδότηση σε όλο το γήπεδο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν σε ρεπορτάζ από την ΕΡΑ Σερρών, ναι μεν το έργο έχει παραδοθεί, αλλά προκειμένου να δοθεί προς χρήση πρέπει να πάρει άδεια και πάλι όλη η αθλητική εγκατάσταση. Έτσι λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο γήπεδο η αρμόδια επιτροπή για να εξετάσει αν πληρούνται οι προϋποθέσεις και φαίνεται πως το “stop” για την ώρα έρχεται από την πλευρά της Αστυνομίας η οποία και ζήτησε κάποια επιπρόσθετα έργα ασφαλείας που έχουν να κάνουν τόσο με το πέταλο, όσο και με το υπόλοιπο γήπεδο. Συγκεκριμένα φέρεται να ζητήθηκε να αυξηθεί το ύψος από τα προστατευτικά κάγκελα που υπάρχουν τόσο στα πέταλο, όσο και περιμετρικά του γηπέδου, προκειμένου να δώσει και αυτή το “ok” και να ανάψει το πράσινο φως για την άδεια που θα φέρει και πάλι τους Σερραίους στις θύρες 5-6.

Έτσι λοιπόν η ΠΑΕ Πανσερραϊκός λογικά, αφού αναλαμβάνει την συντήρηση του γηπέδου, πρέπει άμεσα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου στον επόμενο έλεγχο της επιτροπής να μην υπάρχει πρόβλημα και μέχρι τότε οι φίλαθλοι που έχουν πάρει εισιτήρια διαρκείας για της θύρες του νοτίου πετάλου θα μπορούν να παρακολουθούν τα ματς από την θύρα 1.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr