Καθαρός ο Πανσερραϊκός απο τις… παλιές «αμαρτίες»! Κανονικά η εγγυητική!

Καθαρός ο Πανσερραϊκός απο τις... παλιές «αμαρτίες»! Κανονικά η εγγυητική!

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, πέτυχε το αυτονόητο και κατάφερε την αναστολή, στο αίτημα του Σέρραιου κ. Μάκη Κατσαβάκη, περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής για το επόμενο πρωτάθλημα της Super League 2 και πλέον το ζήτημα θα εκδικαστεί…εις το διηνεκές, απο τα αρμόδια δικαστικά όργανα.

Καθαρός ο Πανσερραϊκός συνεχίζει ακάθεκτος στην SL2

Ο Πανσερραϊκός, συνεχίζει όπως τόσα χρόνια με τη νέα διοίκηση των Καζία-Χατζηδημητρίου, χωρίς οικονομικά προβλήματα και με όλες του τις υποθέσεις, τακτοποιημένες και νοικοκυρεμένες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο κι αυτό φαίνεται, απο την εμπιστοσύνη, παικτών και προπονητών, εγνωσμένης αξίας, που συνεργάζονται άψογα με τα «λιοντάρια», χωρίς το παραμικρό ζήτημα. Μάλιστα, μετά την τελευταία περίπτωση, οι άνθρωποι των «κόκκινων» έκαναν ξεκάθαρο, πλέον σε όλους, οτι και η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ ολοκληρώθηκε γρήγορα και χωρίς προβλήματα…με τους αμφισβητίες να λύνουν τις διαφορές τους, στην δικαιοσύνη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr