“Καθαρίζουν” πέντε παίκτες κόντρα στον Πανθρακικό & το μυαλό στην Σπάρτη

"Καθαρίζουν" πέντε παίκτες κόντρα στον Πανθρακικό & το μυαλό στην Σπάρτη

Ο Πανσερραϊκός παίρνει ένα ξεκούραστο τρίποντο αυτή την αγωνιστική κόντρα στον Πανθρακικό με 0-3 άνευ αγώνος, ξεπερνάει το όριο των 36 βαθμών που είχε θέσει για την σωτηρία ο Παναγιώτης Διλμπέρης και άνετος, όπως άλλωστε εδώ και καιρό και απαλλαγμένος από το άγχος συνεχίζει την πορεία του για να συγκεντρώσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί, σε μία σεζόν που τηρουμένων των αναλογιών και με τα δεδομένα που υπήρχαν πρέπει να θεωρείται ως ένα σημείο επιτυχημένη από την στιγμή που όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα τερματίσει στο… πάνω μισό της βαθμολογίας.

 

Μάλιστα το παιχνίδι με την ομάδα της Κομοτηνής βοηθά προκειμένου αρκετοί παίκτες να εκτίσουν ποινές τιμωρίας και η ομάδα να πάει καθαρή στα επόμενα ματς. Πέντε παίκτες και συγκεκριμένα οι Τσελεπίδης, Ρίστιτς, Καψάλης, Βοσκόπουλος και Ρούτσης δηλώθηκαν να… τιμωρηθούν στο ματς με τον Πανθρακικό και θα είναι διαθέσιμοι από εδώ και πέρα.

 

Ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή εντός έδρας την Σπάρτη και το μυαλό όλων είναι ήδη στον αγώνα με τους Λάκωνες, κόντρα στους οποίους και θα αναζητήσουν μία νίκη για να βγάλουν και τα… χρωστούμενα της ήττας του πρώτου αγώνα. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει χωρίς τον Κυριάκο Γιαξή που κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Παίδων και θα απουσιάσει για προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά από τις 8 ως τις 10 Μαϊου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr