Καζίας: «Τυπικό το θέμα του πιστοποιητικού»

Καζίας: «Τυπικό το θέμα του πιστοποιητικού»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis 95,5 fm, μίλησε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Τάσος Καζίας, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις των πιστοποιητικών των ομάδων της Football League, κάνοντας λόγο για τυπικά θέματα που απομένουν, ώστε να λάβουν τα «Λιοντάρια» την θετική εισήγηση της Επιτροπής.

Η ομάδα των Σερρών, για ένα τυπικό θέμα, δεν πήρε το πιστοποιητικό, με τον πρόεδρο των «Κόκκινων» να καθησυχάζει τους φίλους του Πανσερραϊκού, τονίζοντας πως το συγκέκριμενο ζήτημα θα λυθεί εντός των επόμενων ημερών, ενώ τόνισε πως τα «Λιοντάρια» είναι από τις ελάχιστες ομάδες που πληρούν τις προϋποθέσεις για συμμετοχή όχι μόνο στην Football League, αλλά και στο πρωτάθλημα της Super League 2!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το θέμα που προέκυψε με το πιστοποιητικό: «Ο Πανσερραϊκός είναι μία από τις ομάδες που δεν πήρε πιστοποιητικό, ωστόσο είμαστε έτοιμοι εδώ και 6 μήνες, αλλά ο αιφνιδιαστικός έλεγχος της Επιτροπής, για κάτι τυπικό εκ παραδρομής, δεν μας έδωσε το πιστοποιητικό. Μέσα στις επόμενες μέρες θα λυθεί και αυτό το ζήτημα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Πανσερραϊκός είναι από τις ελάχιστες ομάδες που πληρεί τις προϋποθέσεις ο φάκελος του, για την είσοδο στο πρωτάθλημα της Super League 2. Σε οποιαδήποτε κατηγορία κληθούμε να αγωνιστούμε, εμείς από την μεριά μας είμαστε έτοιμοι και θα πραγματοποιήσουμε πορεία πρωταθλητισμού».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας: «Το ρόστερ της ομάδας μας έχει μέσο όρο ηλικίας τα 23 έτη, αυτή είναι η φιλοσοφί μας!Φυσικά θέλουμε να έχουμε έμπειρους παίκτες και έχουμε εγνσμένης αξίας. Δίνουμε όμως έμφαση στα νεαρά παιδιά της ακαδημίας μας.»

Για τον τρόπο λειτουργίας της προηγούμενης διοίκησης του Πανσερραϊκού: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα, γιατί δεν θέλω κρίνω κάποιον, θεωρώ οτι κάθε διοίκηση λειτουργεί προς το συμφέρον του κάθε σωματείου, όμως η προηγούμενη διοίκηση κάπου έχασε τον δρόμο της και αυτό κόστησε τόσο στην ομάδα, όσο και στους ίδιους σαν παράγοντες.»

Για το πρωτάθλημα:  «Η ομάδα μας εαν ξεκινήσουμε, θα είναι διεκδικήτρια του τίτλου και της ανόδου όπως εδω και 3 χρόνια. Δεν θεωρώ οτι είναι υπόθεση δυο (ρωτήθηκε για την Βέροια) εμείς θέλουμε να παίξουμε και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Βέβαια εαν καθυστερήσουμε κι άλλο αυτο θα είναι ανέφικτο να γίνει ορθολογικά, οι παίκτες δεν είναι μηχανές.

Τέλος σημείωσε: «Η πανδημία του κορωνοϊού εξελίσεται με πολύ άσχημο τρόπο και εμείς δεν μπορούμε να παιξούμε τους αγώνες μας. Σεβόμαστε την κατάσταση που επικρατεί και εμείς από την μεριά μας έχουμε υπογράψει όλα τα πρωτόκολλα υγείας. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι προτεραιότητα μας αλλά όχι εις βάρος της κοινωνίας».

Share