«Καζάνι που βράζει»…το ποδόσφαιρο λόγω αναδιάρθρωσης, νέα απειλή απο τις ομάδες της FL για αποχή!

«Καζάνι που βράζει»...το ποδόσφαιρο λόγω αναδιάρθρωσης, νέα απειλή απο τις ομάδες της FL για αποχή!

Ξεκάθαρη τοποθέτηση από τις ομάδες της Football League, οι οποίες με ανακοίνωσή τους ξεκαθάρισαν πως αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση με την Super League 2 δεν θα κατέβουν στο πρωτάθλημα. Θυμίζουμε οτι πριν 2 ημέρες, οι 20 απο τις 22 ομάδες(!) της FL είχαν δώσει και ψήφισμα στον υφυπουργό πιέζοντας εκ νέου για την αναδιάρθρωση της ενιαίας Β’ Εθνικής.

Πλέον με την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος στην SL2 να πλησιάζει και την κατάσταση στην FL να είναι στον αέρα, οι 22 ομάδες της κατηγορίας, αποφάσισαν, αν δεν υπάρξει αναδιάρθρωση, οτι δεν πρόκειται να κατέβουν στο πρωτάθλημα της Football League.

Αυτό μάλιστα το ξεκαθάρισαν με κοινή τους ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

«Παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε ΑΜΕΣΑ ότι εφόσον δεν θα πραγματοποιηθεί η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων της Super League 2 – Football League αγωνιστικής περιόδου 2020-21, οι κάτωθι είκοσι δύο (22) ομάδες, δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα της Football League και ως εκ τούτου θα παραδώσουμε στο Υπουργείο Αθλητισμού την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 τις σφραγίδες των σωματείων μας», αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο.

Οι συνυπογράφουσες ΠΑΕ

1. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΚΕΡΚΥΡΑ

2. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

3. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ

4. ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

5. ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019

6. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

7. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

8. ΚΑΒΑΛΑ ΑΟ

9. ΑΙΓΑΛΕΩ

10. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ

11. ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

12. ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

13. ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑ

14. ΚΑΛΑΜΑΤΑ

15. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

16. ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

17. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

18. ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ

19. ΚΑΛΛΙΘΕΑ

20. ΡΟΔΟΣ

21. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ

22. ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr