“Καίει” το Ν.Πετρίτσι το φύλλο αγώνα! Παραμένουν στο νοσοκομείο οι τραυματίες!

"Καίει" το Ν.Πετρίτσι το φύλλο αγώνα! Παραμένουν στο νοσοκομείο οι τραυματίες!

“Φωτιά” εναντίον της Αναγέννησης Ν.Πετριτσίου είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Σαφούρης μετά την οριστική διακοπή του αγώνα κόντρα στον Ηρακλή Αμμουδιάς, καθώς σε αυτό αναφέρεται ξεκάθαρα πως αποφάσισε να μην συνεχίσει το ματς μετά το χτύπημα του έφορου των γηπεδούχων, στον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων Τηλιώκη Γεώργιο!

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο αυτός, όσο και ο ποδοσφαιριστής Γκάλιος Νικόλαος, ο οποίος έσπασε την κλείδα του μετά από μαρκάρισμα κατά την διάρκεια του αγώνα, παραμένουν κλινήρεις στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του “SSN”! Μάλιστα ο Τηλιώκης θα χρειαστεί να φέρει περίπου επί 3 εβδομάδες το κολάρο, ενώ και για τον Γκάλιο η σεζόν τελείωσε, καθώς θα μπορέσει να πατήσει και πάλι γήπεδο σε περίπου 2 μήνες!

Η απόφαση για το τι θα γίνει, όπως και να έχει, θα ληφθεί από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Ε.Π.Σ.Σ, ωστόσο σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ η τιμωρία προβλέπεται αρκετά αυστηρή, ενώ καθίσταται σαφές πως σε επεισόδια που συνδέονται με βιαιοπραγία επιβάλλεται και ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Δείτε τι αναφέρει:

Το “SSN” σας παρουσιάζει αναλυτικά και το γράφει το φύλλο αγώνα για το επίμαχο σημείο:

“…

4)Στο 70΄ του αγώνα μετά από επικίνδυνο παρκάρισμα αντιπάλου ο παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας ΓΚΑΛΙΟΣ ΝΙΚ. διεκομίσθει στο Γ.Ν.Σ.

5)Στο 71΄ μετά από φυσική διακοπή του αγώνα και κατά την διάρκεια σύρραξης ποδοσφαιριστών, ο έφορος της γηπεδούχου ομάδας ΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚ. εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και aπώθησε βίαια τον αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας ΤΗΛΙΩΚΗ Γ., ο οποίος μπήκε στην σύρραξη για να χωρίσει, με αποτέλεσμα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο. Μετά από αυτό το γεγονός ο ποδοσφαιριστής παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο λόγω πόνου και μετά από παρέμβαση του ιατρού του αγώνα αποφάσισα την προσωρινή διακοπή του αγώνα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ο παίκτης διεκομίσθη στο Γ.Ν.Σ.

6)Μετά τα παραπάνω γεγονότα αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα, ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

7)Καμία άλλη παρατήρηση…

 

Σημείωση: Το φύλλο αγώνα είναι αναλυτικά στην διάθεση του “SSN”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr