“Καίγεται” για βαθμούς ο Εθνικός!

"Καίγεται" για βαθμούς ο Εθνικός!

Στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στο Κόσμιο θα ταξιδέψει αύριο ο Εθνικός στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής και 1ης του δευτέρου γύρου. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος,λοιπόν είναι γεγονός και έπειτα από 3 εβδομάδες χωρίς δράση, οι ομάδες της Γ’Εθνικής ετοιμάζονται για μια καλύτερη πορεία στα εναπομείναντα 14 παιχνίδια (εκκρεμεί η 13η αγωνιστική).

Όπως οι περισσότερες ομάδες,έτσι και η ομάδα του Σάκη Καρυπίδη προετοιμάστηκε όλο αυτό το διάστημα με αρκετή δυσκολία αφού οι καιρικές συνθήκες και ο παγετός που επικρατούσε σε όλη την χώρα δεν άφησε ανεπηρέαστους και τους “μπλε”. Η ομάδα του Σιδηροκάστρου χρειάζεται επειγόντως βαθμό ή καλύτερα βαθμούς και έχει μια μεγάλη ευκαιρία να βάλει το Κόσμιο από κάτω εφόσον πάρει την νίκη. Όσον αφορά την βαθμολογία το Κόσμιο βρίσκεται στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς σε 12 αγώνες,ενώ ο Εθνικός μετράει 8 βαθμούς. Χωρίς τον τραυματία Καρυπίδη θα αναχωρήσει το Σιδηρόκαστρο για την μεγάλη μάχη.

Η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Τσιντσάρης,Τσεμπερίδης,Πετρίδης,Αβράμης,Γέρμανλης,Σπανίδης,Γεράκης, Τσιατμάς,Καραχάλιος,Χαραλαμπίδης, Τσιντσάρης,Ράτσικας,Σαμαράς Ν.,Τοπάλ,Παρούκας,Σαμαράς Κ.,Βεντούζης,Μιχαλέρης,Παρίσης.

Share