Κίνηση… προοπτικής με Γαληδώρα για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Κίνηση... προοπτικής με Γαληδώρα για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Μπορεί ο Απόλλων Παραλιμνίου να οργανώνει την ομάδα για την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, ωστόσο παράλληλα κάνει κινήσεις προοπτικής κοιτάζοντας και το μέλλον και σίγουρα μία από αυτές είναι και η απόκτηση του νεαρού Γιάννη Γαληδώρα από την Δόξα Κ.Καμήλας.

Ο 18χρονος αριστερός μπακ, που κατάγεται και από το χωριό, έκανε μια εξαιρετικής σεζόν με τους “μαυραετούς” και πανηγύρισε την άνοδο στην Ανώτερη Κατηγορία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει πάρει εμπειρίες και έτσι ανάγκασε την διοίκηση του Απόλλωνα να στρέψει το βλέμμα της πάνω του και να τον αποκτήσει ευελπιστώντας σε κάτι καλό για το μέλλον όπως έκανε και σε άλλες περιπτώσεις.

Κερδισμένη βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι και η Δόξα Ν.Σκοπού, καθώς κρίθηκε χρήσιμο ο παίκτης να δοθεί δανεικός, να πάρει εμπειρίες και από την Επίλεκτη Κατηγορία, γιατί δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στην Γ΄ Εθνική και να μπορέσει να ετοιμαστεί ακόμη καλύτερα για να κάνει το επόμενο βήμα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr