Κίνηση ουσίας και ήθους από τους Ικάρους λίγο πριν το ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό !

Κίνηση ουσίας και ήθους από τους Ικάρους λίγο πριν το ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό !

Το σπουδαίο Σερραϊκό ντέρμπι μεταξύ Ικάρων και Πανσερραϊκού πλησιάζει με τις δυο ομάδες να συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους (αναλυτικό pregame ρεπορτάζ το Σάββατο). Πλήθος κόσμου αναμένεται να παρακολουθήσει δια ζώσης το μεγάλο αυτό παιχνίδι, με το οποίο αρχίζει ο β’γύρος του πρωταθλήματος. Στο πρώτο παιχνίδι οι Ίκαροι είχαν επικρατήσει εύκολα (55-75) και την Κυριακή θα είναι αυτοί οι τυπικά γηπεδούχοι σε έναν αγώνα εντελώς διαφορετικό από αυτό του πρώτου γύρου.

Αυτό που όμως προκάλεσε θετικότατη εντύπωση είναι η ανακοίνωση της επίσημης σελίδας των Ικάρων. Οι υπεύθυνοι των “κυανοκίτρινων” προσκάλεσαν τις ακαδημίες του Πανσερραϊκού για να παρακολουθήσουν τα παιδιά όλα μαζί την αναμέτρηση από τις καρέκλες, που θα βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου. Επίσης, το κάλεσμα αφορούσε και τα διαγωνιστικά στην διάρκεια του ημιχρόνου με τους μικρούς αθλητές των δυο ομάδων να συμμετάσχουν από κοινού σε αυτή την μίνι εκδήλωση. Ο Πανσερραϊκός αμέσως ευχαρίστησε τους Ικάρους και δέχτηκε με χαρά την όμορφη πρωτοβουλία και μένει να δούμε μια εικόνα, που θα μείνει χαραγμένη για πολλά χρόνια.

– Και όλα αυτά γιατί ο Αθλητισμός ΕΝΩΝΕΙ και τα γήπεδα είναι για τα παιδιά !

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr