Κίνδυνος να χάνει βαθμό σε κάθε αγώνα ο Πανσερραϊκός αν δεν εξοφλήσει!

Κίνδυνος να χάνει βαθμό σε κάθε αγώνα ο Πανσερραϊκός αν δεν εξοφλήσει!

Έπειτα από αναμονή… 1,5 μήνα έγινε γνωστή η τελική βαθμολογία της Football League με την Καλλιθέα στη 13η θέση παρότι συγκέντρωσε λιγότερους βαθμούς από Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκό και Παναιγιάλειο που τερμάτισαν από… κάτω της, γιατί άφησαν απλήρωτο το ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Οι Θεσσαλοί, μάλιστα, τιμωρήθηκαν με ένα ακόμα -3 λόγω οφειλών στον Μπλέντι Μούτσα.

Η τελική βαθμολογία συνοδεύτηκε από… οκτώ υποσημειώσεις. Αυτές αφορούν στην αποβολή των Βέροιας, Αχαρναϊκού, στις αφαιρέσεις βαθμών για όσες απέτυχαν στα δύο πρώτα στάδια επιτήρησης, στον μηδενισμό της Δόξας Δράμας για την ταυτόχρονη χρησιμοποίηση έξι ξένων απέναντι στον Άρη, στην αφαίρεση τριών βαθμών από την Αναγέννηση Καρδίτσας λόγω οφειλών στον Μούτσα, στις ΠΑΕ Σπάρτη, Πανσερραϊκός, Παναιγιάλειος που άφησαν απλήρωτα πρόστιμα και στην επικείμενη τιμωρία όσων αποτύχουν στο 3ο στάδιο επιτήρησης.

Μάλιστα ο Πανσερραϊκός μαζί με τις ΠΑΕ AE ΣΠΑΡΤΗ και ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ τιμωρήθηκε με ποινή ώστε να του επιβάλλεται για την αγωνιστική περίοδο 2018 – 2019, σε όποιο πρωτάθλημα και αν αγωνίζεται, αφαίρεση ενός (1) βαθμού ύστερα από κάθε επόμενο αγώνα της ομάδος τους, για όσο χρόνο δεν εξοφλούνται οι επιβληθείσες με τις υπ. αριθμ. : 132, 133 & 134,131/5-7-2018 αποφάσεις του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE χρηματικές ποινές.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr