Κέρδισε… αγωνιστικό χώρο και Αετό Ορφέα το Παραλίμνιο

Κέρδισε… αγωνιστικό χώρο και Αετό Ορφέα το Παραλίμνιο

Το Παραλίμνιο πήρε μια πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε, κόντρα στον Αετό Ορφανού, με την ομάδα των Σερρών να εδραιώνεται στην 4η θέση και με παιχνίδι λιγότερο.

Για την 10η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, ο Απόλλων Παραλιμνίου φιλοξένησε τον Αετό Ορφανού. Δύο ομάδας που ισοβαθμούσαν στην 4η θέση πριν το μεταξύ τους παιχνίδι, με τον Απόλλων όμως να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι δίνοντας το βάρος στην άμυνα και προσπαθώντας να χτίσουν το παιχνίδι από την άμυνα.Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ομαλά χωρίς καμία μεγάλη φάση, με το Παραλίμνιο να είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι δύο ομάδες, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με την «λευκή» ισοπαλία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με το Απόλλων να έχει το «πάνω χέρι» και να παίρνει το προβάδισμα στο 67’ λεπτό με τον Γαϊδαρτζή.

Η απάντηση του Αετού Ορφανού ήταν άμεση, καθώς λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 70’ λεπτό, ο Αποστολίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με μία στημένη φάση από τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Απόλλων έδειξε να μην επηρεάζεται από το γκολ που δέχθηκε και στο 76’ λεπτό πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Λιάρα το οποίο ήταν και το τελικό.

Ο Απόλλων με αυτήν νίκη έφτασε τους 18 βαθμούς και βρίσκεται στο -6 από την κορυφή αλλά με παιχνίδι λιγότερο.

Την επόμενη αγωνιστική, το Παραλίμνιο θα αγωνιστεί στην έδρα του Άρη Αβάτου.

Οι συνθέσεις:

Παραλίμνιο: Παπαδόπουλος, Τοπάλ, Τάκας, Κουτσαβασίλης, Κούτλας, Τζαμπέγια(85΄Τζελίδης), Λιάρας(90΄Λοβέτσιο), Γιαννόπουλος(92΄Παναγιωτίδης), Γαϊδαρτζής, Ν΄ Λουντούλου, Καρυοφύλλης(65΄Πεκρής).

Αετός Ορφανού: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης(86΄ Σαββατιανός), Βουζουλίδης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Ουζούνογλου(62΄Γιάνα), Αποστολίδης, Δουμάνης, Καλατζής(90΄Προβατίδης).

Επιμέλεια : Παντελής Τσαουσίδης

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr