Κάτω Καμήλα ΄΄νίκησε κούραση και βαρύ γήπεδο΄΄

Κάτω Καμήλα  ΄΄νίκησε κούραση και βαρύ γήπεδο΄΄

Ακόμη μια νίκη που την ανέβασε ανέβασε στην 5η  θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς σημείωσε η Κάτω Καμήλα νικώντας την κούραση από τον επίσης νικηφόρο αγώνα της Τετάρτης στο κύπελο , όσο και τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του σημερινού γηπέδου. Μια νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό και μαχητικό αντίπαλο που την δυσκόλεψε αφάνταστα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ηρακλή Ζυγού να χάνει 2 πού σημαντικές ευκαιρίες, η πρώτη στο 12΄ σε σουτ φάουλ του Δημητριάδη ο Σαββίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ και στο 13΄ ο Πιλτικάκης από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλλα άουτ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τον Μπίλη στο 26΄ σουτάροντας από το ύψος της περιοχής άουτ, ενώ στο 33΄ σουτ φάουλ του Σιάκκα απέκρουσε ο Μανιάς. Ο Ηρακλής Ζυγού στο 40΄ έμεινε με 10΄ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε ο Χασιώτης με 2η κίτρινη κάρτα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ στο 53΄ με σουτ του Μπονέρη μέσα από την περιοχή που έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ευκαιρίες χάθηκαν από την Κάτω Καμήλα για να σημειώσει και άλλο τέρμα απο τον Κεχαγιά στο 75΄ – 83΄ και 94΄ που αστόχησε από πολύ ευνοϊκή θέση.

Διαιτητής : Κατεριάδης (Πελ) Βοηθοί: Ταγκαλίδης(Πελ), Καλινιώτης (Σαμ)

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκας, Ζάντσιος, Μπίλης, Μπονέρης(58΄ Σαρέγκος), Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου(54΄Γεράκης), Αηδονίδης (54΄ Μίγκας), Παπαδόπουλος(70΄Τσουλχάη κ 73)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Μανιάς, Μολόνης, Τιφτίκης(64΄Κωφφίδης), Κριεζής, Κιουμουρτζής, Δογιανίδης, Δημητριάδης, Βαφειάδης, Πιλτικάκης, Χασιώτης(κ 31΄- 40΄), Ανδρέου(85΄Παπαδόπουλος).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr