Κάνουν πλάνα για… Ανώτερη στο Ν.Πετρίτσι! Ανανέωσε ο Α.Ζλατίντσης

Κάνουν πλάνα για... Ανώτερη στο Ν.Πετρίτσι! Ανανέωσε ο Α.Ζλατίντσης

Μπορεί το τέλος της σεζόν να βρήκε την Αναγέννηση Ν.Πετριτσίου να μην πανηγυρίζει την άνοδο από την Β΄ Κατηγορία, ωστόσο σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας οι “ασπρόμαυροι” θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην Ανώτερη Κατηγορία ευνοούμενοι από τα κενά που θα προκύψουν και τις ανακατατάξεις που θα γίνουν, για αυτό άλλωστε και καταστρώνουν τα πλάνα τους σε αυτό το φόντο!

Μάλιστα η Αναγέννηση όντας “πεινασμένη” από την φετινή σεζόν βάζει ψηλά τον πήχη και θέτει ως στόχο την άνοδο στην Επίλεκτη Κατηγορία κάνοντας τα σχέδια της!

Όπως έκανε γνωστό η διοίκηση, o προπονητής Αντώνης Ζλατίντσης συμφώνησε και θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας θέλοντας να δώσει συνέχεια στο επιτυχημένο έργο του, ενώ και άπαντες είναι ικανοποιημένοι από την δουλειά του. 

Από εκεί και πέρα αναμένεται να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν τουλάχιστον δύο μεταγραφές παικτών που θα ανεβάσουν το επίπεδο με στόχο την επιστροφή στα “σαλόνια” του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Τέλος, όσον αφορά την διοίκηση, το σχήμα θα παραμείνει ίδιο με τον Νίκο Νούλη στην προεδρία, ενώ αναμένεται να γίνουν και κάποιες προσθήκες προκειμένου να την δυναμώσουν ακόμη περισσότερο για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

 


Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr