Κάλεσμα των Ικάρων για το… “παιχνίδι της χρονιάς”!

Κάλεσμα των Ικάρων για το... "παιχνίδι της χρονιάς"!

“Το παιχνίδι της χρονιάς…”! Έτσι χαρακτηρίζουν οι Ίκαροι τον αγώνα της Κυριακής(18:00) κόντρα στην Χαλκηδόνα, στο κλειστό της Κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων, καθώς με νίκη κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για να πάρουν την άνοδο από την Γ΄ Εθνική και να ολοκληρώσουν με hapyy end μία σεζόν που για την ώρα δείχνει άκρως επιτυχημένη σε όλους τους τομείς.

 

Οι Σερραίοι, που προπορεύονται στον 2ο όμιλο του Βορρά, φιλοξενούν την 2η στην βαθμολογία ομάδα της Χαλκηδόνας, την οποία σημειωτέον έχουν κερδίσει στο πρώτο γύρο μέσα στην έδρα της και με νίκη ξεφεύγουν ακόμη πιο πολύ από όλους τους αντιπάλους που έχουν στόχο την άνοδο.
Για αυτόν τον λόγο το ματς θεωρείται… όλη η χρονιά για τους “κυανοκίτρινους”, καθώς υπάρχει η πίστη πως η νίκη ισοδυναμεί με μισή άνοδο και από εκεί και πέρα θα πρέπει απλά να… τελειώσουν την δουλειά!
Έτσι λοιπόν καλούν όλους τους φίλους του μπάσκετ, τους φίλους των Ικάρων, τις Ακαδημίες τους, του γονείς, να κατακλύσουν το κλειστό γυμναστήριο της κοιλάδας και να βοηθήσουν για άλλη μία φορά την ομάδα… να απογειωθεί!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr